Vestea zilei în Formula 1! Sebastian Vettel și-a anunțat retragerea din sport!

Sebastian Vettel, în vârstă de 35 de ani, a anunțat că se va retrage din Formula 1 la finalul anului 2022, după ce a fost de 4 ori campion mondial alături de Red Bull Racing. 

Vestea este una cu totul neașteptată, mai ales că aceasta vine chiar din partea lui Sebastian Vettel, campionul anului 2010, 2011, 2012 și, în cele din urmă, 2013. Acesta a fost, de fiecare dată, în monopostul celor de la Red Bull Racing. 

Citește și: Situație incredibilă la Budapesta! Vettel a fost descalificat pentru că n-a putut da proba de carburant

Vettel se retrage din Formula 1

Vettel este printre singurii piloți ce nu utilizează rețelele sociale. Totuși, pentru asta, pilotul a creat un cont de Instagram, iar astăzi a publicat primele postări: două videoclipuri în care își anunță retragerea - unul în limba engleză, unul în limba germană. 

Vezi și: Sebastien Vettel a dat cu bolidul în parapet!

Sebastian Vettel și-a început videoclipul direct cu vestea cea mare. „Îmi anunț retragerea din Formula 1 la finalul sezonului 2022”. În continuare, sportivul a amintit că ar fi trebuit să înceapă cu o lungă listă de persoane cărora ar trebui să le mulțumească. Totuși, acesta a ținut să-și explice motivele ce au stat în spatele deciziei. 

Sportivul și-a continuat postarea amintind fanilor că iubește acest sport, fiind unul dintre cele mai importante aspecte ale vieții sale. Motivul principal pentru care Sebastian Vettel renunță la Formula 1 este familia. 

Urmărește și: Eșecul lui Daniel Ricciardo de la McLaren îi poate încheia cariera în Formula 1?

Vettel a amintit că are o viață și în spatele pistei, așa că trebuie să se concentreze mai mult pe timpul pe care trebuie să-l petreacă alături de cei dragi. Acest sport fiind unul care-i consumă foarte mult timp și energie pe care ar fi putut să o folosească pentru a-i face fericiți pe cei dragi. 

„Obiectivele mele s-au schimbat de la a câștiga curse și campionate la a-mi vedea copiii crescând, a le transmite valorile mele, a-i ajuta atunci când cad, a-i asculta atunci când au nevoie de mine și a nu fi nevoit să le spun rămas bun”, a transmis Vettel. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
foto front 1 pisica instagram jpg
image 287 jpeg
maria constantin iubit 3 png
femeie sanatate jpg
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)
sursa foto pexels.com
image
image
image
image
simona halep toronto jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
BARCELONA jpg
simona halep toronto jpg