VIDEO Simona Halep se antrenează în sufragerie! Cum se menține în formă în izolare


    Simona Halep se antrenează în sufragerie pentru a se menţine în formă, în perioada de autoizolareFoto: Instagram
Simona Halep se antrenează în sufragerie pentru a se menţine în formă, în perioada de autoizolareFoto: Instagram

Chiar dacă pe fondul pandemiei de coronavirus majoritatea oamenilor s-au autoizolat în case la îndemnul autorităților, de teama de a nu se răspândi și mai mult virusul, cine spune că nu îți poți transforma propria locuință în sală de fitness?!

Pe lângă cei pasionați, care deja simt lipsa „trasului de fiare”, având în vedere că sălile de forță s-au închis, se pare că nici sportivii de performanță nu renunță atât de ușor la viața lor activă și nu îmbrățișează atât de repede ideea de a lenevi pe canapea.

Simona Halep, antrenamente în sufragerie în timpul izolării la domiciliu

Simona Halep a făcut deliciul admiratorilor săi pe rețelele de socializare, după ce s-a filmat antrenându-se chiar în sufragerie. Halep, numărul doi mondial în tenisul feminin, a publicat un clip video pe Instagram, în care arată fanilor că se antrenează chiar și izolată la domiciliu, pentru a se menţine în formă. „Iată cum mă menţin în formă acasă. Voi cum vă menţineţi în formă?", a scris Halep pe Instagram.

Recent, Simona Halep, deţinătoarea trofeului, a scris, pe reţelele de socializare, că a aflat cu tristeţe vestea anulării turneului de la Wimbledon, dar aşteaptă cu nerăbdare să-şi apere titlul în 2021. Totuși, între câteva antrenamente și puțină relaxare, tenismena le-a arătat fanilor ei că se pricepe și în bucătărie. În urmă cu câteva zile, obligată să stea în casă, Simona s-a apucat să facă clătite și a împărtășit și cu admiratorii ei virtuali câteva imagini din timpul preparării desertului.

George Burcea in Wednesday jpg
cub kamara png
cub ana maria mărgean png
Ada Dumitru  jpeg
cub șerban huidu png
incendiu colentina foto isu  jpg
cub daniel onoriu png
america express vedete concurenti 2022 jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo, Getty jpg
Victor Piturca, Sportpictures jpg
Burleanu, Sportpictures jpg
GettyImages 1459749571 jpg
Novak Djokovic, Getty jpg
fani craiova jpg