Vis împlinit pentru Tom Cruise: a asistat la Turul Franţei!

Ultima actualizare:

Surâzător ca întotdeauna, eroul filmului "Misiune imposibilă" a mărturisit: "Am visat să văd Turul Franţei, pe viu. Aş fi vrut să asist la o etapă de munte. Nu-i nimic, voi veni data viitoare". Tom  Cruise a recunoscut că este pasionat de ciclism. Şi a declarat la conferinţa de presă ce a urmat că "a şters de pe lista lucrurilor pe care îşi dorea să le facă participarea ca spectator la Marea Buclă".

Nici Cameron Diaz nu şi-a ascuns bucuria de a fi prezentă alături de campionii ciclismului: "Este atâta energie. Este incredibil!" Actriţa nu s-a putut abţine şi a făcut câteva fotografii cu telefonul mobil în momentul sprintului final. Apoi, ea şi Tom Cruise au urcat pe podiumul de premiere, alături de Alberto Contador, liderul la zi al cursei. Spaniolul le-a oferit celor doi actori câte un tricou galben şi s-a îmbrăţişat cu ei.

Cameron Diaz şi Tom Cruise au venit la Bordeaux pentru premiera filmului "Night and Day", o comedie de acţiune. Ei îşi continuă un periplu european, înainte poposind în Berlin şi Londra. Cei doi nu sunt la primul film în care apar împreună, "Vanilla Sky" fiind reunindu-i pe acelaşi afiş. "Tom şi cu mine am lucrat de câteva ori, însă filmul acesta este o încercare adevărată", a mărturisit Cameron Diaz făcând referire la faptul că pelicula este şi de acţiune, şi comedie. "Este un amestec de genuri pe care eu o ador", a spus actorul, care interpretează rolul unui spion.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net