Vladimir Putin s-a apucat de hochei pe gheaţă

Ultima actualizare:

Îmbrăcat într-un echipament roşu cu albastru inscripţionat cu numărul 11 şi purtând însemnele Rusiei, Putin a trimis pucul în palsă în mai multe rânduri în cursul acestui antrenament, la care au aprticipat, între alţii, septuplul campion al fostei Uniuni Sovietice Viaceslav Bikov şi preşedintele clubului de hochei ŢSKA Viaceslav Fetisov, într-un complex sportiv din Moscova, potrivit agenţiilor ruse.

După ce a promis, în februarie, sportivilor că va învăţa să patineze, premierul şi-a pus deja patinele pentru a juca hochei, în aprilie, cu juniori din hocheiul rus.

Deţinător al centurii negre la judo, Putin este un obişnuit al acestor apariţii insolite. El a paticipat la antrenamente cu campioni de judo, a pilotat un bombardier cu apă şi a participat la teste filmate de pilotare pentru Formula 1.

Putin, care a deţinut două mandate de preşedinte în perioada 2000-2008, după care s-a retras în postul de premier şi l-a desemnat pe Dmitri Medvedev ca succesor la Kremlin, neputând să candideze pentru un al treilea mandat consecutiv, şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale din martie 2012.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
sabalenka instagram jpg
Maradona
Cristi Chivu (Faceobook) jpg
Edi Iordanescu (Sportpictures) jpg
Rapid CSU Craiova (Sportpictures) jpg
Andrei Ratiu (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net