Zi decisivă pentru românce la Mondialul de baschet 3x3 sub 23 de ani

Tricolorii păstrează șanse de calificare în sferturile de finală la Mondialele de baschet 3x3 pentru tineret de la București. Zi decisivă, azi, pentru fete!

România a câștigat un meci la Mondialul 3x3 Under 23
România a câștigat un meci la Mondialul 3x3 Under 23

Naționala masculină de baschet 3x3 tineret a României a împărțit primele două meciuri de la FIBA 3x3 U23 World Cup de la București, o victorie și o înfrângere. Evenimentul susținut de Primăria Municipiului București este găzduit de Circul Metropolitan.

Succesul tricolorilor a venit în cea de-a doua partidă a zilei, 21-11 cu Taipeiul Chinezesc, într-o partidă pe care jucătorii noștri au controlat-o încă din prima parte. România conducea cu 11-2 aproape după primele patru minute de joc și a menținut ritmul bun până la final.

În primul meci al zilei de joi, tricolorii au avut un start mai puțin reușit, și în ciuda unui final bun de meci au cedat în fața naționalei Egiptului, scor 21-14 pentru echipa africană. România este pe locul patru în grupa B, având același număr de victorii cu Egipt și Japonia, urmând să se dueleze cu naționala niponă și cu Lituania, liderul grupei, sâmbătă 8 octombrie. Cu două succese se vor califica în faza următoare a întrecerii.

Primele două echipe din grupă vor avansa în sferturile de finală ale competiției.

Naționala feminină are partide decisive azi

Astăzi, de la 16.15 respectiv 20.10, echipa feminină a României își dispută ultimele două meciuri din faza grupelor, cu Franța și apoi cu Egipt. La fel ca și băieții, fetele au un bilanț de o victorie și o înfrângere și speră în continuare la calificarea în fazele eliminatorii, care au loc duminică, 9 octombrie.

Vineri vor intra în arenă și atleții profesioniști din trupa Dunk Elite, într-o demonstrație de slam-dunk. Spectatorii pot urmări în programul evenimentului și evoluții ale artiștilor de la Circul Metropolitan, momente de dans și majorete și au la dispoziție o zonă pentru fani.

Accesul este liber pe toată durata evenimentului.

FotoJet (1) jpg
Alina si Pepe Te cunosc de undeva FOTO Antena 1 jpg
Horoscop 26 octombrie (sursa FOTO pixabay)
7 printul william printul harry jpg jpeg
culori brazi 2022
FotoJet (1) jpg
concediul de odihnă
muguri 79532593 jpg
Spania   Japonia Captură Twitter png
horoscop foto shutterstock
image
image
image
image
paredes tatuaj piept jpg
nico si inaki williams jpg
Emma Raducanu, EPA jpg
kiss FM jpeg
cub suportere png
cub Anett Kontaveit png