El e primul concurent X Factor! Uite cum vrea să impresioneze juriul - FOTO

15 iunie 2012
image
Robert intenţionează să impresioneze la X Factor cântând melodii de dragoste.

Audiţiile X Factor au început în această dimineaţă la Craiova. Sute de olteni s-au strâns lângă Universitatea din Craiova încă de la primele ore ale dimineţii pentru a demonstra că ştiu să facă show la puterea X şi a intra în cursa pentru fabulosul premiu în valoare de 200.000 de euro. Cel mai determinat concurent a ajuns la locul de întâlnire încă de azi noapte.

Drumul spre celebritate al următorului super star al României poate începe astăzi la Craiova. Caravana X Factor a pornit în căutarea românului care poate arăta unei ţări întregi că are voce, charismă, ştie să facă show şi să transmită emoţie.

Cel mai harnic a fost Robert, un tânăr din Bumbeşti Jiu care a ajuns la Universitatea din Craiova înca de la ora 03.20 pentru a fi sigur că îşi îndeplineşte visul. Tânărul este primul concurent al acestui sezon şi a venit la audiţiile din Craiova singur.

"Am ajuns aici azinoapte, la 3.20. Am venit singur, dar toata lumea de acasă m-a încurajat să vin. Am urmărit ediţie de ediţie primul sezon", a povestit Robert. Întrebat dacă e de părere că are factorul X, băiatul a răspuns cu modestie că rămâne de văzut. Robert intenţionează să impresioneze la X Factor cântând melodii de dragoste.

image
Robert

Robert este doar primul din sutele de concurenţi care au venit la audiţiile din Craiova. Printre ei se poate număra următorul super star al României, însă căutările vor continua luni la Sibiu. Audiţiile X Factor din Craiova se desfăşoara cu sprijinul Primariei Municipiului Craiova si al Consiliului Local Municipal.

În acest an, caravana X Factor va trece prin şase oraşe. După Craiova, urmează pe lista opririlor Sibiul, pe 18 iunie, Timişoara pe 21 iunie, Cluj, pe 24 iunie, Iaşi, pe 27 iunie şi Bucureşti, pe 1 iulie.

2vancea botez jpg
kate profimedia 0692807495 jpg
loredana chivu jpg
cub marioara man gheorghe png
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
steliano filip jpg
prima tv PNG
sepsi castigatoare cupa romaniei jpg
simona halep bucurie madrid jpg
fc voluntari jpg
image png