A dat arbitrajul pe munca la minister


    Balaj s-a retras  din activitate în  luna decembrie FOTO: Sportpictures.eu
Balaj s-a retras din activitate în luna decembrie FOTO: Sportpictures.eu

Cristi Balaj a renunțat în toamna anului trecut la cariera în arbitraj, dar a promis că va rămâne în fenomen. A făcut-o, dar un pic diferit față de ce se așteptau microbiștii.

Deși s-a zvonit că va candida în 2018 la șefia Federației Române de Fotbal, fostul ”cavaler al fluierului” a ales să facă muncă de birou, dar nu la FRF, ci la Ministerul Tineretului și Sportului. Balaj a devenit, începând de săptămâna trecută, consilierul ministrului Marius Dunca.

”Am fost sunat și am acceptat direct. Eu nu am culoare politică, ce mi-a plăcut a fost dorința lor de a lua decizii bune, de a avea oameni care pricep fenomenul. Trebuie să venim cu soluții pentru a ajuta sportul românesc”, a spus Balaj, la Dolcesport, apoi a dezvăluit câteva dintre măsurile care ar trebui luate cu rapiditate.

”În primul rând legea sportului trebuie îmbunătățită. M-au rugat să vin cu soluții legate de sponsorizări, de contractele de muncă, eu le voi prezenta, iar deciziile le vor aparține în totalitate. Atât timp cât oamenii și-au exprimat dorința de a ridica sportul, acest lucru trebuie apreciat”.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
narcisa suciu si Daria jpg
cub valentina pelinel png
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
maxresdefault jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg