A venit Reghe, a plecat Țiți!

Ultima actualizare:

    Ţiţi Dumitriu şi Mirel Rădoi  foto: Click!
Ţiţi Dumitriu şi Mirel Rădoi foto: Click!

Antrenorul principal al echipei Steaua, Dumitru Dumitriu, va ocupa funcţia de antrenor coordonator la Centrul de Copii şi Juniori al clubului "roş-albastru".Decizia a fost luată după anunțul lui Gigi Becali, conform căruia noul antreor al campioanei va fi Laurențiu Reghecampf.

Dumitru Dumitriu şi Nicolae Dică au condus Steaua în partida încheiată la egalitate, miercuri, scor 1-1, cu ASA Târgu Mureş.

Antrenorul secund Nicolae Dică, preparatorul fizic Ciprian Prună şi antrenorul cu portarii Marius Popa s-au despărţit de Steaua, după ce patronul Gigi Becali a anunţat numirea lui Laurenţiu Reghecampf în funcţia de antrenor principal.

Toţi cei patru au colaborat în acest sezon la Steaua Bucureşti cu Mirel Rădoi, care a demisionat la finalul săptămânii trecute, după înfrângerea din meciul cu Astra Giurgiu, scor 0-1.

Antrenamentul de azi-dimineaţa de la Mogoşoaia al echipei Steaua a fost condus de colaboratorii lui Reghecampf, Thomas Neubert şi Florin Tene. În timpul conferinţei de presă de la reşedinţa lui Becali, Laurenţiu Regehcampf se afla în sediu, dar nu a dorit să facă delaraţii, întrucât se afla încă sub contract cu Litex Loveci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net