Adio retur, adio contract pentru Pancu!

image
Pancu nu a jucat decât 26 de minute

Rapid a susţinut primul meci oficial din acest an în faţa unui stadion plin, dar acest lucru nu a fost de ajuns. Ghinionul şi-a spus cuvântul şi, dincolo de cele două puncte, Rapid şi-a pierdut şi simbolul din teren: Daniel Pancu.

Atacantul în vârstă de 34 de ani, care în tur a ţinut Rapidul pe linia de plutire prin golurile sale, s-a accidentat grav în chiar minutul 26 al partidei şi i-a lăsat locul în teren lui Alexandru Ioniţă.

Iar verdictul preliminar al medicilor este unul crunt: ruptură a ligamentelor genunchiului drept şi sezon încheiat pentru Pancu.

Jucătorul va efectua azi un control medical amănunţit, iar dacă diagnosticul iniţial se va confirma, lucrurile stau cum nu se poate mai rău pentru echipă, dar şi pentru jucător.

Nu numai că nu va mai putea ajuta Rapidul în lupta pentru titlu, dar e pe cale să rateze din cauza acestei accidentări şi prelungirea contractului care expira în vară. Conform acestuia, el primea 5.000 de dolari pe lună.

Asta îi avantajează însă pe patronul George Copos şi preşedintele Constantin Zotta, care oricum ezitau să-i ofere o nouă înţelegere şi nu ştiau cum să-l refuze într-o manieră politicoasă, care să nu-i rănească sentimentele.

Acum, au un argument cât se poate de solid. Lucescu junior ştie însă câte goluri a marcat Pancu până acum şi unde era echipa fără reuşitele lui şi de aceea îl trec fiorii.

„Pancu s-a accidentat, dar deocamdată nu ştiu ce e cu el. Nu vreau să fac speculaţii despre starea lui. Atacanţii care sunt în lot sunt buni, fac un efort pentru echipă.

Ioniţă a fost la prima evoluţie, dar aştept de la el să aibă o mai mare disponibilitate la efort. A avut şi momente bune, va ajunge să joace şi mai bine", se încurahjează singur tehnicianul.

Lucescu către jucătorii săi: «Sunteţi nişte fraieri!»

Egalul cu Universitatea Cluj, venit după un meci dominat de Rapid, l-a enervat la culme pe antrenorul Răzvan Lucescu, care s-a supărat pe jucătorii săi la finalul partidei.

simeon stalpnicul png

"Suntem fraieri că a trebuit să acceptăm egalul. Băieţii s-au bătut bine, şi-au creat mari ocazii de gol, am avut două bare, plus alte ocazii, iar golul lor a picat după o mare ratare de-a noastră, pentru că nu am avut tăria de a face un fault tactic.

Rămân cu amărăciunea că după un astfel de meci, foarte bun, nu reuşim să câştigăm. Nu am avut sângele rece de a închide jocul", a afirmat tehnicianul.

Copos nu a mai plătit cablul la Pro Rapid!

George Copos a dat o nouă dovadă a zgârceniei sale proverbiale zilele trecute, când n-a plătit furnizorul de cablu TV de la Pro Rapid, RCS RDS şi nimeni nu s-a putut uita la televizor.

simeon stalpnicul png

Practic, cei care au descoeprit anomalia au fost chiar jucătorii, vineri seara, când se aflau în cantonament pentru meciul cu "U" Cluj, de a doua zi.

Pancu şi compania au vrut să urmărească meciul CFR - FCM Târgu Mureş, dar când au dat drumul la televizor, surpriză, semnalul era intrerupt.

Jucătorii au plecat apoi în cameră şi s-au jucat pe laptopuri.

bianca dragusanu sofia jpeg
copii andra catalin maruta1 png
img jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
george simion port popular jpg
foto 1   Dora Davidescu Temisan JPG
gheorghe turda
aspirină frumusețe pixabay
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
emma raducanu cluj jpeg
simona halep jpg
colaj anita alvarez 2 jpg
daniel onoriu jpeg
david popovici budapeste iunie 2022 png
collage ciuca popovici 2 jpg