Adrian Mutu îşi ia iubita în India


    Adi Mutu  e nedezlipit de  iubita lui, Sandra FOTO: Arhivă personală
Adi Mutu e nedezlipit de iubita lui, Sandra FOTO: Arhivă personală

Adrian Mutu este tot numai un zâmbet. După ce şi-a pus la punct viaţa privată făcând publică relaţia cu Sandra, „Briliantul” este gata pentru o nouă aventură fotbalistică. Merge în India să dea multe goluri, însoţit de viitoarea soţie.

Mutu a creeat isterie în India după ce a fost prezentat fanilor şi jurnaliştilor prin Skype. Fotbalistul va juca următoarele patru luni pentru FC Prune, echipă care-i plăteşte salariul lui Mutu încă de anul trecut, pe când actele au fost înregistrate după perioada de transferuri.

„Nu am fost niciodată în India, abia aştept să văd ţara cu populaţia cea mai numeroasă. Am vorbit o oră prin Skype, am dat interviuri presei de la acolo, am vorbit cu fanii, deja am răguşit. Patronii m-au plătit o jumătate de an, fără să joc, fără să mă plătească şi fără să mă cunoască”, a povestit Mutu pentru site-ul vendete.ro.

Pentru Mutu curge numai lapte şi miere, trăieşte parcă într-un film cu prinţi şi prinţese, după cum spun prietenii. Viaţa i s-a schimbat în bine, visează să dea goluri multe şi să-şi relanseze cariera ajutat de iubită. „Sandra va merge cu mine şi va sta patru luni, cât mai am eu de jucat. Voi fi singur doar în cantonament”, povesteşte „Briliantul”, care declară că încă nu s-a căsătorit, dar Sandra este femeia alături de care viaţa este mult mai frumoasă şi liniştită. În India îl aşteaptă un apartament luxos pus la dispoziţie de conducerea clubului şi o maşină de fiţe. 

“Briliantul” nu a uitat de copii, vorbeşte prin Skype zi de zi cu fetele sale şi le vizitează ori de câte ori are ocazia. Le dă sfaturi şi povestesc ore în şir ca de la tată la fiică. 

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
cub cristina cioran png
cub adriana iliescu și eliza png
image
image
image
image
image
image
Edjouma fcsb cfr cluj jpg
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg