Alexa: «Ne aşteaptă infernul cu Steaua»

image
Dan Alexa

Antrenorul celor de la ACS Poli Timişoara, Dan Alexa, a declarat că pe jucătorii săi îi aşteaptă sâmbătă o partidă infernală contra Stelei.

"Suntem în faţa unui meci foarte important şi foarte greu în acelaşi timp pentru noi. Întâlnim cea mai bună echipă de club din România, Steaua este cea mai bine pregătită din punct de vedere mental şi fizic. Are în componenţă cei mai valoroşi fotbalişti, are un antrenor foarte bun. Steaua nu a fost învinsă în această ediţie, are tonus bun şi un moral senzaţional. E echipa care domină campionatul, puţine formaţii le-au creat probleme şi ne aşteaptă un meci infernal. Dar, aşa cum am mai zis, eu am mare încredere în jucătorii mei şi în spiritul echipei, arătat la meciul de la Viitorul. Cred în şansa noastră", a spus Alexa.

"Dacă e suspendat Pintilii, intră Prepeliţă. Dacă e suspendat Tănase, intră Chipciu. Poate juca Piovaccari, unul dintre golgeterii campionatului, poate evolua Keşeru, fotbalist de calitate. Steaua are şi un lot foarte puternic, deci absenţele nu cred că ar conta mult. Ca echipă, niciodată nu au avut mari fluctuaţii. Dacă au făcut un meci prost, cei de la Steaua imediat şi-au revenit. Și aici e meritul mare al lui Reghecampf, care a demonstrat că e antrenor de valoare", a completat Alexa.

Radu Mirică s-a sinucis
cub silvia chifiriuc png
Mama copilului mort în Găești 3 jpg
rafael nadal si sotia sa
Alexandru Arsinel FOTO Mediafax
2 alexandru arsinel jpg jpeg
cub casă stela popescu png
cub regina elisabeta doliu (1) png
nocturna jpg
Ultimii lingurari din Baragan FOTO Facebook MS jpg
image
image
image
image
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg
Neymar, EPA jpg
Simona Halep, EPA jpg
Mihaela Evi, antrenoare de handbal. Foto: colaj - Facebook
dinamo supercupa castigatoare jpg