Alexa se ceartă cu Ganea

image

Dan Alexa, antrenorul Rapidului, a declarat, ieri, că pentru el fotbalistul pe care îl are la echipă, George Ganea, e mult mai important decât tatăl acestuia, Ionel Ganea. „Ionel Ganea este obraznic. Dar nu o să îi dau o replică dintr-un singur motiv: fiul său, George, joacă la noi şi nu vreau să îl pun pe el într-o situaţie penibilă. Aşa că mă abţin. George vreau să crească, să ajungă fotbalist. El are calităţi şi nu vreau să îi creez un disconfort. Pentru mine e mult mai important George Ganea decât Ionel Ganea”, a spus Alexa. 

Fost antrenor al Rapidului, Ionel Ganea este acum tehnicianul formaţiei Dunărea Călăraşi şi a acuzat că Rapidul este avantajată de arbitraje pentru că toată lumea o vrea promovată în prima ligă.  Dan Alexa susţine că nu este deloc aşa: „Referitor la arbitraje, când am avut două penalty-uri la Pojorâta sau adversari care nu au fost eliminaţi, nu a mai zis nimeni nimic. Dar se vorbeşte acum”, a afirmat Alexa într-o conferinţă de presă organizată ieri.

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
cub mircea bravo png
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
accident SUA / Foto WOWT.com via The New York Post
Silkeborg - FCSB, UEFA Conference League / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
dawa jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
Erling Haaland, Getty Images jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg