Alin Stoica dat afară de la UTA: "La două noaptea întreba unde e ţuica!"

Ultima actualizare:

    Alin Stoica a evoluat  de 13 ori în tricoul  naţionalei de  seniori a României
Alin Stoica a evoluat de 13 ori în tricoul naţionalei de seniori a României

Alin Stoica a dat probe la UTA, în liga a doua, dar a fost data afară din cauza comportamentului său. Patronul clubului, Adrian Marţian, a făcut dezvăluiri incredibile despre jucătorul care a fost la Anderlecht şi FC Brugges, iar la echipa naţională a evoluat 13 meciuri. Stoica (33 de ani) nu a mai activat ca jucător profesionist din 2009.

"Cei patru jucători anunţaţi că vor mai veni la noi au rămas trei. Unul este un fotbalist prea mare pentru clubul nostru, joacă mai mult noaptea. Adică, de seara pînă dimineaţa. Apoi, dimineaţa la 8 îşi închide antrenamentul şi se odihneşte. Şi noi cum nu avem meciuri în nocturnă, la o oră atît de înaintată, nu prea avem ce face cu el. Nu putem ţine jucători de nivelul acesta la UTA. E talent înăscut şi moare talent. E un om ratat”, a spus Marţian pentru sportarad.ro.

"A stat, a mîncat şi a băut, iar apoi a plecat. Ce să facem cu el, dacă la 2 şi jumătate l-a sunat pe Giovanni (n.r. - Giovanni Catanzariti este patronul hotelului din Arad unde a fost cazat Alin Stoica), un om pe care de abia îl cunoscuse, să-l întrebe unde a pus nu ştiu ce sticlă de ţuică? Păi ăsta e un om normal?”

Adrian Marţian, patron UTA

image
image
image
image
image
image
messi
Zhao Xintong jucător snooker FOTO Getty Images
cub simona halep animat gif
paolo maldini jpeg
Novak Djokovic, Getty Images jpg
halep jpg