"Antrenorul" Becali, victorie lejeră

Ultima actualizare:

    Florinel Coman  a fost folosit la  sugestia patronului  Gigi Becali
Florinel Coman a fost folosit la sugestia patronului Gigi Becali

Vedetele Alibec şi Budescu au lipsit de pe teren, Dică motivând că i-a menajat pentru meciurile cu CFR şi Dinamo, dar şi cele din Liga Europa. Totuşi, s-a întâmplat aşa cum a anunţat Gigi Becali, cel care i-a şi “înţepat” pe rivalii din Cluj.

De Amorim a revenit în echipa de bază pentru acest joc şi a reuşit să şi marcheze. Gabi Enache, un alt fotbalist căzut în dizgraţie, a fost şi el titular, în timp ce Alibec şi Budescu au absentat. “Trebuia să odihnesc unii jucători pentru că ne aşteaptă meciurile cu Dinamo şi CFR şi apoi partida din Liga Europa”, a explicat Dică.

La rândul său, Gigi Becali a fost în extaz după succesul cu medieşenii şi l-a „taxat” pe Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului. „Aşa se joacă fotbal, spectacol, frumos. Să aştepţi tot timpul ca să primeşti 11 metri ca să câştigi... Ăla-i fotbal? Altfel nu poţi să câştigi. Ăsta-i fotbal, dai 4 goluri, cinci goluri”, a spus Becali

. Apoi, a continuat: “Nu, că stai puţin, mie trebuie să-mi dai 11 metri, că aşa e, obligatoriu. Că dacă nu-mi dai mie 11 metri, aaa, păi eu sunt Dan Petrescu, păi mă supăr şi plec din România. E fericit, nu? Ce fericit poţi să fii în România, când vezi numai penalti? Dan Penalti o să-i zic de-acum încolo”. Becali a făcut aluzie la jocul CFR – Chiajna, câştigat de ardeleni cu 1-0 de penalti. 

simeon stalpnicul png

Dică, mulțumit de jucători

simeon stalpnicul png

Tehnicianul vicecampioanei a mărturisit că evoluția jucătorilor săi a fost una peste cea așteptată de ”cârcotașii” care spuneau că echipa va avea un moment de cădere după succesul de răsunet din Liga Europa, cu Plzen. ”Finalul meciului a fost uşor, aveam 4-0 şi echipa a jucat bine. Am reuşit pe tot parcursul jocului să conducem, să avem posesie, ne-am creat mai multe ocazii de a marca. Toată lumea se gândea că la băieţi o să apară automulţumirea după meciul cu Plzen, dar din fericire băieţii au avut o atitudine bună”, a spus Nicolae Dică.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net