Argăseală îi liniștește pe steliști:” Soarta lui Rădoi nu depinde de un meci”

image
Valeriu Argăseală

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a dorit să-i linițtească pe steliști referitor la situația antrenorului Mirel Rădoi, precizând că partida cu Astra Giurgiu nu este hotărâtoare pentru viitorul tehnicianului, care are contract cu formaţia campioană până la finalul campionatului.

Oficialul grupării steliste nu regretă rezultatele obţinute de Constantin Gâlcă în sezonul trecut, în care echipa a câştigat trei trofee: "Din punctul de vedere al rezultatelor îl prefer pe Mirel, pentru că el este antrenorul care poate să scoată rezultate foarte bune pentru Steaua".

image
Valeriu Argăseală

"Meciurile la Steaua sunt foarte importante. Nu mai legaţi un meci de viaţa unui antrenor. El (n.r. - Mirel Rădoi) are contract cu noi până la sfârşitul acestui campionat şi nu se pune problema să analizăm situaţia lui după fiecare meci. Nu a spus că vrea să plece după meciul cu Astra. Cine a dat acest zvon, nu ştiu. Aşa aţi făcut şi după un alt meci al Stelei, că stă în balanţă soarta antrenorului. Aşa, după fiecare meci se poate analiza şi se poate spune că viaţa antrenorului e distrusă. El trebuie să-şi continue activitatea de antrenor, să ducă echipa în play-off şi să mergem mai departe în campionat. Trebuie să-şi revină jucătorii. Ei sunt singurii care pot să-şi analizeze prestaţia, care să-şi vadă greşelile, să-şi facă jocurile următoare, pentru că sunt foarte grele şi să ne revenim. Până la urmă diferenţa între noi şi celelalte echipe nu este foarte mare", a declarat Argăseală.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
BeFunky collage (6) jpg
meghan markle jpg
gyuri pascu si daniela marin
cub botez tort liam png
bianca dragusanu
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
reghe corina caciuc jpeg
Lukasenko primit de Putin la Soci FOTO EPA EFE jpg
Vladimir Soloviov FOTO Profimedia
image
image
image
image
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali
Marco Asensio (dreapta), EPA jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Echipaj 8+1 feminin canotaj, Facebook jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE