Bădoi şochează: «Pancu a ţinut cu Dinamo şi a vrut să joace la Steaua»

CLIIMA20111106 0113 1 jpeg
Daniel Pancu este unul dintre cei mai buni jucători de la Rapid

Partida Rapidului cu FC Clinceni a generat un scandal monstru între Daniel Pancu şi antrenorul adversarilor, Vali Bădoi, acesta acuzându-l pe simbolul "vişiniilor" că simpatizează cu rivalii.

Giuleştenii au învins pe Clinceni, 2-1, în prima etapă a play-off-ului din Liga a II-a, dar pentru tehnicianul gazdelor, care a evoluat pentru Rapid cinci ani, a fost cea mai neagră revedere.

Ultraşii l-au înjurat, neuitând că a trădat echipa pentru a activa la Steaua, iar între el şi Pancu s-a născut un schimb dur de replici. "Mi-am dat sufletul pentru Rapid şi primesc înjurături, iar foştii colegi nu au răspuns la un simplu salut", a spus Bădoi, iar Pancu l-a contrazis: "S-a stricat când a plecat la Steaua. Minte când spune că nu l-am salut. L-am invitat să vedem terenul de joc şi el doar a dat din cap. Am vrut să-l pup şi s-a retras, nu înţeleg de ce".

Totuşi, Bădoi a ţinut să dea explicaţii pe facebook: "M-ai făcut <<spurcat>>, dar am plecat fiindcă am fost gonit. Dar tu, domnule Pancu ai declarat că ai fost dinamovist când erai mic, iar în 2007 ai fost aproape să semnezi cu Steaua, dădeai târcoale pe la Palat (n.r.-reşedinţa lui Gigi Becali). Îţi recomand fimul Nea Mărin Miliardar, e o replică: <<Frati-miu eşti cam slab de ţurloaie>>, apropo de faza în care ţi s-au înmuiat picioarele în careu".

2 simona halep a facut vaccinul pfizer impotriva coronavirusului jpg jpeg
Tora Vasilescu
image png
Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan
Narcisa Suciu pe scena  jpg
adelina pestritu si virgil steblea 003 jpeg
iulia albu
cub bianca dragusanu png
podsiret Sursaarmataromana jpg
Primul reactor modular mic din România va fi instalat pe locul fostei termocentrale de la Doiceşti
image
image
image
image
Simona Halep Sursă: Profimedia
FRF, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Simona Halep, EPA jpg
bancu meci bosnia si hertegovina jpg
Becali