Bancu acuză arbitrajul. Fotbalistul spune că are “dinţii făcuţi praf” şi că adversarilor oltenilor li s-a permis să joace foarte dur

Ultima actualizare:

    Bancu a fost luat „în primire” de adversariFoto: sportpictures.eu
Bancu a fost luat „în primire” de adversariFoto: sportpictures.eu

Desfășurat în fața unor suporteri entuziasmanți, la Arad, meciul dintre UTA și Universitatea Craiova s-a încheiat cu succesul la limită (1-0) al gazdelor. Oaspeții au acuzat jocul în forță al localnicilor, iar Nicuşor Bancu a acuzat arbitrajul.

Internaționalul a fost lovit cu cotul în figură de Rogerde, în minutul 22, gest pentru care jucătorul echipei UTA a văzut cartonaş galben de la arbitrul Adrian Cojocaru. "Mi-a dat dintele jos. Trebuie să merg să-mi repar dintele. Nici nu pot să vorbesc corect. Cu cotul m-a lovit, cu ce să mă lovească? Doar nu cu piciorul. Se vede foarte clar. Şi sus, şi jos. Am dinţii făcuţi praf. Şi arbitrul spune că nu e nimic, că e barieră pusă, că protejează mingea. Unde protejează mingea?”, a spus Bancu, care a ridicat problema arbitrajului din România. ”Trebuie să facem neapărat ceva cu arbitrajul. E incredibil aşa ceva! De ce a fost încărcătură? Din cauza arbitrajului. A întărâtat ambele echipe arbitrul. I-a lăsat să joace foarte dur. Tot timpul ne călcau, ne loveau cu cotul. Noi, dacă facem ceva, primim 5 etape de suspendare. Ei nu primesc decât galben şi gata. Că aşa e mereu în România. Eu, când am avut piciorul rupt, cel care m-a lovit a primit o etapă. Eu, când l-am lovit pe cel de la Botoşani, am primit 3 etape. Nu înţeleg cum e pedeapsa asta. Pentru unii e aşa, pentru alţii e altcumva. Nu ştiu dacă e o tentă, dar numai pentru noi se întâmplă asta. Ei au jucat foarte dur. Ăsta n-a fost fotbal, a fost altceva ", a spus Bancu la Digi Sport. 

Reghe e nemulțumit de echipă

Antrenor la Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf n-a pus eșecul pe seama arbitrajului. “Un joc slab făcut de noi. Nu am avut consistenţă în atac. Nu am avut agresivitatea necesară. Mă aştept la mult mai mult. Ştim ce probleme avem. Le vom rezolva încet, încet, dar nu e de ajuns. Jucătorii care sunt trebuie să aibă altă reacţie. Ar fi trebuit să aibă mai mult curaj. Trebuia să fim mult mai atenţi. N-am văzut faza unde Bancu a fost lovit”, a spus Reghecampf la posturile care transmit Liga 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net