Bayern Munchen a refuzat înscrierea în Superliga Europeană

image
Bayern Munchen e câștigătoarea Ligii Campionilor 2020FOTO: EPA

Bayern Munchen, ├«nc─â de╚Ťin─âtoarea Ligii Campionilor, s-a pronun┼úat, oficial, ├«mpotriva Superligii europene. Este prima mare putere care se opune ini╚Ťiativei celor 12 cluburi care au pus bazele noii competi╚Ťii

"Bayern M├╝nchen a spus nu Superligii. Membrii ┼či fanii no┼čtri resping Super League. Dorin┼úa noastr─â, a celor de la FC Bayern, ┼či obiectivul nostru este ca grup─ârile europene s─â experimenteze aceast─â competi┼úie minunat─â ┼či emo┼úionant─â care este Liga Campionilor ┼či s─â o dezvolte ├«mpreun─â cu UEFA", a spus pre┼čedintele Herbert Hainer.

"Cu to┼úii ne amintim cu drag de victoria din Liga Campionilor de la Lisabona, din 2020, un moment at├ót de fericit este de neuitat. Pentru FC Bayern, Liga Campionilor este cea mai bun─â competi┼úie de cluburi din lume", a ad─âugat Karl-Heinz Rummenigge, pre┼čedintele Consiliului de Administra┼úie.

Proiectul Superligii europene a fost anunţat oficial, duminică seară, printr-un comunicat oficial al cluburilor fondatoare.

"Dou─âsprezece dintre cele mai importante cluburi europene anun┼ú─â c─â au ajuns la un acord pentru crearea unei noi competi┼úii, Super Liga, guvernat─â de grup─ârile sale sale fondatoare. Cluburile fondatoare sper─â s─â se angajeze ├«n discu┼úii cu UEFA ┼či FIFA pentru a g─âsi cele mai bune solu┼úii pentru noua lig─â ┼či pentru fotbal ├«n ansambluÔÇŁ, se arat─â ├«n comunicat.

Cele 12 cluburi fondatoare sunt AC Milan, Arsenal Londra, Atletico Madrid, Chelsea, FC Barcelona, Interazionale Milano, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Real Madrid ┼či Tottenham.

silviu silvius prigoana jpeg
Lucile Randon
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
anamaria prodan3 png
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
emma raducanu cluj jpeg
simona halep jpg
colaj anita alvarez 2 jpg
daniel onoriu jpeg
david popovici budapeste iunie 2022 png
collage ciuca popovici 2 jpg