Beat criţă, Tamaș a încurcat WC-ul cu bucătăria

simeon stalpnicul png

Fotbaliştii Daniel Pancu şi Gabi Tamaş au încercat iniţial să ascundă de ochii lumii evenimentele de săptămâna trecută, dar filmul ruşinos al scandalului a ieşit până la urmă la iveală. Fundaşul a vrut să urineze în chiuveta din bucătăria restaurantului deţinut de Mircea Sandu şi l-a lovit cu cotul pe rapidist în momentul în care acesta încerca să-l calmeze şi să-l direcţioneze către toaletă.

Gabi Tamaş îşi face de cap prin ţară. Şi nu doar la Bucureşti ci, mai nou, şi la Cluj, oraş care-l „găzduieşte" după ce fundaşul a semnat cu CFR. Săptămâna trecută, bătaia ca-n filme dintre el şi Daniel Pancu într-un restaurant din Capitală a făcut deliciul opiniei publice. Unul dintre finanţatorii Rapidului, Nicolae Cristescu, a făcut lumină în acest caz, acuzându-l pe fundaşul naţionalei de un comportament suburban. „Vă spun exact ce s-a întâmplat. A venit Tamaş într-o stare avansată de ebrietate şi s-a dus în bucătărie să-şi facă nevoile. Da, în chiuveta din bucătărie.

Pancu s-a dus să-l ia de-acolo, dar el s-a smucit şi i-a dat un cot în figură", a dezvăluit Cristescu, la "Fanatik Show". Încercând să muşamalizeze incidentul, cei doi fotbalişti s-au înţeles iniţial asupra unei minciuni pe care s-o relateze presei (faptul că Tamaş i-ar fi arătat lui Pancu cum se sare la cap în fotbalul englez). „M-a deranjat că el n-a explicat cum am stabilit noi atunci", a declarat Pancu.

„Se pare că eu am ieşit cel mai şifonat, la propriu şi la figurat. Tamaş a făcut în restaurant nişte numere de-ale lui. La un moment dat n-am mai suportat, l-am înjurat şi am încercat să-l conduc spre ieşire, dar m-am trezit cu un cot direct în nas", a completat jucătorul rapidist, ferindu-se, însă, să dea detalii despre intenţia ruşinoasă a lui Tamaş de a face pipi în chiuveta de la bucătăria restaurantului lui Mircea Sandu. Incidentul, petrecut la hotelul Irisa, aflat în proprietatea şefului Federaţiei Române de Fotbal, n-a fost singular.

Hotelul Irisa

simeon stalpnicul png

La doar două zile distanţă, Tamaş s-a făcut „praf" la cafeneaua „Lolly Pop", din zona Decebal. A fost pus şi acolo pe harţă şi scandal şi a fost cu greu liniştit de prieteni, care l-au şi dus acasă. „E adevărat că are probleme cu alcoolul şi nu am cum să-i scot asta din cap. Bea o dată pe lună. Nu am ce să-i fac. E matur şi răspunde pentru faptele sale", a declarat Iosif Tamaş, tatăl internaţionalului român.

De ce n-a nimerit baia?

Fotbalistul celor de la CFR are şi o „scuză" pentru care a încurcat bucătăria cu baia restaurantului. Stabilimentul lui Sandu are la parter restaurant şi bucătărie, iar la demisol cramă şi toaletă. Alcoolizat bine - tocmai ce venise de la o nuntă - Tamaş nu şi-a mai amintit că trebuie să coboare câteva trepte pentru a ajunge la WC, aşa că s-a dus direct către prima uşă pe care a întâlnit-o: cea de la bucătărie!

Foto: Roberto Sălceanu

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Fotbalistul a început petrecerile şi la Cluj

Tamaş şi-a făcut de cap şi la Cluj, în chiar primul weekend în care s-a aflat în Ardeal. L-a avut partener de chef de fostul stelist Florin Costea, alături de care a petrecut într-un club de manele din zona centrală a oraşului.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Ameţit serios, Costea a vrut să impresioneze o chelneriţă, motiv pentru care şi-a dat pantalonii jos în faţa ei şi a avut „meciul" lui cu mobilierul din local: a lovit cu picioarele mesele pe care o angajată a barului încerca să le aşeze. Potrivit Gazeta de Cluj, Tamaş a fost nervos când nu i s-a mai permis să intre în local. A „parlamentat" cu bodyguarzii, dar a renunţat în cele din urmă.

Mai citeşte:

Tamaş l-a umplut de sânge pe Pancu. Rapidistul povesteşte ce s-a întâmplat

Petrecăreţul Tamaş nu stă la nici o echipă mai mult de un an!

Nae Manea: «Păi, domn'e, Tamaş nici nu ştie să bea, cum să fie beţiv?»

bianca dragusanu niculae badalau gabi badalau jpeg
anisia gafton jpg
Florin Piersic Jr  la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) Foto Kanal D JPG
culita sterp daniela iliescu jpg
cub anamaria prodan reghecampf png
george burcea in rolul lui lurch jpg
cub brigitte pastramă png
Potrivit declaraţiei de  avere, Niculae Bădălău  are aur şi diamante evaluate  la 25 de mii de euro jpeg
politisti
mic dejun foto pixabay
image
image
image
image
Niclas Füllkrug jpg
ronaldo bucurie jpg
buta jpg
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg
buta george biatlon role jpeg
Fanii japonezi au strans gunoaiele de pe stadion, Getty Images jpg