Becali a luat foc: "Rădoi să aştepte pauza. Vorbim după play-off!"

cliima20140516 0228 1 jpeg
Patronul FCSB-ului a pus tunurile pe jucătorii lui după evoluţia de la Mediaş şi se teme de jocul din Liga Europafoto: Click!

Steaua a pierdut categoric derby-ul cu Dinamo, din Ştefan cel Mare, scor 3-1, iar patronului nu i-a venit să creadă acest rezultat.

Gigi Becali spune îl contrazice pe antrenorul Mirel Rădoi şi spune că echipa lui a fost mai bună, dar apoi şi-a trădat sentimentele şi a ameninţat din nou că se lasă. "Nu mai sînt atît de implicat în fotbal. Pentru cine să mă implic? În România, dacă mă las şi e posibil să mă las, se termină fotbalul definitiv. Vorbeam cu Andone şi îmi spunea că în Kazahstan dau salarii de 50-70.000 de euro pe an şi e 10% impozitul. Dacă mă las, să vedeţi dacă o să mai fie fotbal în România. Mai e Becali, mai e o ambiţie cu Steaua. Nu mai e nici Steaua, revenim în 97/98, cînd eram ultimii din Europa. După aia am venit eu şi am ridicat ştacheta. Dacă nu mă lasă în pace, o să clachez. Mă bat eu cu instituţiile statului? Las echipa cui vrea. Armata nu vrea echipa, nu poate face fotbal de performanţă. Nu s-a interesat nimeni. Pot fi mulţi nebuni ca mine să ia banii de la familie şi să îi dea pe salarii? N-o să ne mai calificăm în Ligă pentru că n-o să mai avem valoare. Toate ţările cu fotbal slab s-au deşteptat", a afirmat Becali imediat după meci.

Visează scutiri de taxe şi Ghencea înapoi ca să continue la Steaua

Acesta spune totuşi că există soluţii de redresare a fotbalului românesc, doar că nu există interes. "Economic, Bulgaria stă mai slab ca noi, dar au câteva echipe care fac fotbal. De ce să meargă fotbalul în România? Lasă, că trebuie distrus fotbalul şi Becali. De ce să intre în ţară 20 de milioane de euro? I-am spus lui Rădoi să aştepte pauza. Ce să-i pot spune eu, când s-a jucat la o singură poartă. N-are de ce să plece. O să tragem linie după play-off. N-am eu o problemă. Echipa joacă aşa cît de cît. Nu finalizăm bine, dar noi dominăm toate jocurile. Noi avem în România un stadion: Ghencea.

Dar nu putem juca acolo, pentru că cei de la Armată sînt stăpîni, nu slujitorii instituţiei. Nouă nu ne dau terenul. Celor de la Pandurii li s-a permis să se antreneze că erau cu Tata Puiu, care e frate cu Gabi Oprea. A dat un telefon Oprea, că încă îl mai ştiu de frică, şi i-a lăsat. De ce lor le-a închiriat şi nouă nu? S-a dat telefon! Nu mă supăr. Are și Iordănescu 1% vină pentru ce se întîmplă, pentru că putea să le spună și el generalilor să lase răutățile. Putea să îi zică să ne lase în pace, dar au duşmănie pe ce am făcut eu la Steaua", crede patronul Stelei.

Se teme de retrogradare

Becali nu uită însă de adversarii săi de la Armată şi ultima plângere a acestora l-a speriat foarte rău. "La ora asta sunt dispus să fac orice. Nu mai vreau războaie, vreau pace, linişte, să-mi trăiesc viaţa în linişte. L-am sunat pe Boroi, dar nu mi-a răspuns. Sînt dispus să schimb numele echipei. Hai, să terminăm! De ce? Vreau să arunc castana în curtea lor. Vă daţi seama ce se întîmplă dacă România nu mai are Steaua? Nu putem fi retrogradaţi. E o tîmpenie, ne retrogradează Talpan? Talpan şi Boroi n-au făcut nimic în viaţa lor şi, în loc să îi lase în pace pe oamenii care fac ceva, vor să facă rele. Dacă Oprea le dă grade, grade, grade, el care nu merită nici o steluţă", a declarat Gigi Becali la sportro.

Merisoreanu si Ionela Prodan
traian basescu 0 jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle png
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Elvira Deatcu Andreea Esca
Regele Charles al III-lea FOTO Getty Images
Olaf Scholz FOTO EPA EFE jpg
barbat cu catuse jpg
image
image
image
image
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg
CFR Cluj, Sportpictures jpg
Farul Constanta 3 jpg
Inter Barcelona, EPA jpg
Edi Iordanescu si nationala, Sportpictures jpg