Becali se joacă cu viaţa lui Chiricheş. A sunat din închisoare şi a spus că nu-l mai vinde la Tottenham! Transferul a picat!

Ultima actualizare:

    Vlad Chiricheş
Vlad Chiricheş

Toată presa a vuit azi în jurul transferului fantastic al lui Vlad Chiricheş la Tottenham Hotspurs, dar totul s-a dus de râpă în ultimul moment. Chiar când jucătorul îşi făcea bagajele pentru Anglia, a intervenit patronul Stelei din închisoare şi a spus că nu-l mai vinde pe jucător.

Motivul este incredibil şi ţine de orgoliul ambelor părţi. Mai exact, după ce se înţeleseseră la bani, adică la capitolul cel mai delicat, unde apar întotdeauna problemele, steliştii ceruseră ca actele să se parafeze azi. Tottenham a pus însă condiţia ca jucătorul să semneze neapărat pînă la finalul zilei de miercuri, fapt ce l-a enervat pe Gigi Becali, care a sunat din închisoare şi a anulat toată afacerea. Acest lucru a fost divulgat chiar de către managerul general, Mihai Stoica.

"Există o ofertă pentru Chiricheş de 8 milioane de euro. Nu ştiu unde a văzut Gigi declaraţia, dar m-a sunat şi mi-a spus: «Nu aşteaptă Tottenham? Dar cine este Tottenham? Nu poate să aştepte o zi? Atunci nu mai este de vînzare. Gata, numele meu e Gigi Becali, nu accept aşa ceva». Cred că dacă nu exista acest ultimatum transferul s-ar fi perfectat, dar a intervenit orgoliul lui Gigi. Nu-l mai interesează Chiricheş la absolut nici o sumă. Chiricheş datorează Stelei mai mult decît Steaua îi datorează lui. Nu mai pleacă pînă în iarnă. L-am anunţat şi pe Chiricheş", a afirmat Meme. Astfel, ceea ce ar fi devenit cel mai scumpt transfer din istoria Ligii I, este acum doar o amintire, dureroasă pentru jucător, care îşi vede practic visul năruit într-o secundă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ianis Hagi Captura TV jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Salonic (EPA) jpg
Oleksandr Usyk si Tyson Fury (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
CFR Cluj Farul Constanta (Sportpictures) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Servetelul acordului de transfer al lui Lionel Messi la FC Barcelona (EPA) jpg
FC Botosani CS Mioveni, Aldair (Sportpictures) jpg
Dinamo (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net