Belo a avut mână bună pentru Steaua

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Formaţia patronată de Gigi Becali va întâlni pe Schalke, Maccabi Haifa şi AEK Larnaca în grupa J a Ligii Europa, având şanse reale de calificare. Tragerea la sorţi a fost efectuată de Miodrag Belodedici.

Mulţumit de ce i-au hărăzit sorţii, Becali a anunţat că obiectivul e calificarea în finala ce va fi găzduită de "Arena Naţională" din Bucureşti, la 9 mai 2012. "Şi dacă vrei, n-ai cum să nu mergi mai departe din grupă", a spus Becali.

Favorita e Schalke, echipa celebrului Raul, dar şi a lui Marica. El mai are la activ 3 confruntări cu echipele româneşti în Europa. În sezonul 2005-2006, se afla în lotul Şahtiorului la partida cu Rapid, scor 0-1, din grupele Cupei UEFA, dar n-a jucat, iar în sezonul 2009-2010 a evoluat în Liga Campionilor, cu Stuttgart, împotriva celor de la Timişoara (0-0 şi 2-0) şi Unirea (1-1 şi 3-1), când a şi marcat un gol.

simeon stalpnicul png

Roş-albaştrii o vor mai întâlni şi pe Maccabi Haifa (Israel), campioana en-titre, formaţie pentru care Ronny Levy e o legendă vie. Tehnicianul Stelei a fost atât jucător (1992-1997), cât şi antrenor (2000, 2003-2008) la Maccabi, în ultima postură reuşind să câştige 3 titluri şi 3 Cupe.

"Maccabi e o parte din mine, un club de mare tradiţie", a mărturisit Levy. "Cenuşăreasa" grupei e AEK Larnaca (Cipru), clubul unde Jordi Cruyff e manager general, iar un alt olandez, Caanen, e antrenor principal. La AEK a evoluat în 2006-2007 şi actualul director sportiv al Stelei, Narcis Răducan.

După ce a vizitat de mai multe ori Muntele Athos, patronul Stelei vrea să profite că Steaua a picat cu Maccabi pentru a întreprinde un pelerinaj în Israel.

"Tată, mă duc şi eu acolo cu o săptămână înainte. După ce mă rog la Sfântul Mormânt, să vedeţi voi că o să nimicim toţi adversarii. Rugăciunile mele mă vor duce în finală", a declarat Becali.

"E o grupă accesibilă, avem şanse mari la calificarea în primăvară. În afară de Schalke, pe celelalte două echipe le putem bate în ambele manşe."Ciprian Tătăruşanu,căpitan Steaua

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
Anglia Elvetia, EURO 2024 (EPA) jpg
Toni Kroos (EPA) jpg
Sotii Cozmiuc (Facebook) jpg
Porutgalia Franta, EURO 2024 (EPA) jpg
Monica Niculescu (EPA) jpg
Anglia nationala EURO 2024 (EPA) jpg
robert badea jpg
FCSB Corvinul Hunedoara (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net