Borcea, primul Paşte departe de copii

simeon stalpnicul png

Dinamovistul şi soţia sa au plecat din nou la Miami, pentru că tânăra de 28 de ani a intrat în ultimul trimestru al sarcinii. Boss-ul „câinilor", care va deveni din nou tată de băiat la sfârşitul lunii mai, va fi, de Înviere, la mii de kilometri depărtare de cei trei copii din prima căsătorie.

Cristi Borcea a lăsat Dinamo şi lupta pentru titlu în urmă, şi s-a întors în America. Un eveniment mult mai important decât tensiunile din ţară urmează în viaţa omului de afaceri: naşterea celui de-al treilea băiat al său, care este şi primul copil cu Alina.

Micuţul va purta numele George Alexandru. Preşedintele lui Dinamo a petrecut în România aproximativ trei luni. S-a ocupat în ţară de transferurile echipei şi s-a asigurat că nu va avea avea nici o problemă în „Dosarul transferurilor", după care a „zburat" din nou către Miami.

Soţii Borcea au ajuns weekendul trecut peste Ocean, unde vor sta până târziu, în vară. Alina urmează să nască un băieţel la sfârşitul lunii mai, iar evenimentul se va produce la o clinică privată.

simeon stalpnicul png

Viitoarea mamă, în vârstă de 28 de ani, nu a avut deloc o sarcină uşoară. Ea a necesitat un tratament pentru fixarea sarcinii. Borcea şi Alina au preferat să ajungă încă de pe acum la Miami, pentru a evita orice complicaţie.

În cursul acestei săptămâni, femeia a efecutat câteva controale la ginecologii americani care se ocupă de cazul ei. Logic, viitorii părinţi vor petrece Paştele în State. Asta înseamnă că boss-ul lui Dinamo va rămâne departe de cei trei copii pe care-i are din căsnicia cu Mihaela.

Patrick (15 ani) şi gemenii Antonia Melissa şi Mihai Angelo (9 ani) vor sta de Înviere alături doar de mama lor. Nu s-a mai întâmplat ca tatăl lor să lipsească de lângă ei în cea mai importantă sărbătoare a creştinilor.

În afară de problemele cu sarcina Alinei, Cristi Borcea stă toată ziua pe telefoane cu cei din ţară. Discută mai ales cu naşul lui, Gigi Becali, şi cu cei de la Dinamo, cu Nicolae Badea şi cu antrenorul Liviu Ciobotariu.

Restaurantul lui, în firmă de mafiot

Odată ajuns la Miami, Borcea s-a interesat la administratorii lui de situaţia restaurantului situat pe Hollywood Boulevard: cum merg vânzările şi dacă a reuşit să păstreze clientela română.

A fost informat că totul este OK. Alt detaliu interesant: localul său, „La Vendetta" aparţine de firma deschisă de Borcea în America şi care se cheamă „Capone Star LLC". Numele a fost dat în amintirea marelui mafiot din Chicago, Al Capone, cel care frecventa, în anii ‘30, restaurantul „Ranbo Caffe", actualul „La Vendetta".

Borcea a fost operat pe cord în martie

Cristi Borcea a fost supus pe 12 martie unei intervenţii chirurgicale de by-pass pe o arteră coronară blocată, fiind operat de medicul Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară a Spitalului Floreasca din Bucureşti.

Operaţia presedintelui executiv al lui FC Dinamo a fost efectuată cu succces şi la doar o săptămână după operaţia pe cord, acesta a fost externat luni, 19 martie, cu recomandarea de a evita timp de şase luni efortul fizic şi emoţiile puternice. În aceste momente, Borcea se recuperează la Miami.

FotoJet jpg
Faimosi Survivor camp jpg
Eliminare Vica Survivor Romania Foto Pro TV jpg
cub vica blochina png
Michael Klein, Facebook jpg
7 vedete la sag awards jpg jpeg
ceai somn jpg
femeie fericire pexels andrea piacquadio 774866 jpg
image
image
image
image
image
image
Dani Alves, Getty jpg
Michael Klein, Facebook jpg
tom brady jpg
Dani Alves, Getty jpg
269591486 4543631569077057 7169748931221365381 n jpg
FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg