Botezul Ligii Campionilor îl aşteaptă pe Vlad Dragomir

Ultima actualizare:

La 16 ani şi jumătate, Vlad Dragomir e pe cale să-şi facă botezul în competiţiile continentale, în tricoul cunoscutei echipe engleze Arsenal. În primăvară, transferul tânărului timişorean de la ACS Poli la Arsenal a mirat multă lume, cunoscându-se faptul că britanicii sunt extrem de exigenţi la nivel de copii şi juniori.

Peste noapte, Vlad Dragomir a devenit astfel fotbalistul român cu cel mai mare potenţial pentru viitor. După o perioadă de acomodare în curtea „tunarilor”, Dragomir a început să-şi facă treaba, câştigându-şi deja un loc de titular la echipa Under 18 a lui Arsenal. De altfel, la ultimul meci, cu Leicester, mijlocaşul român a fost unul dintre cei mai buni jucători, trecându-şi în cont o pasă de gol.

Ascensiunea lui a continuat, iar zilele trecute a mai făcut un pas înainte. Mai exact, a fost convocat în lotul Under 19 al „tunarilor” pentru dificilul meci cu Bayern München, programat marţi, 20 octombrie, în Youth League, echivalentul Ligii Campionilor pentru formaţiile de tineret. Potrivit jurnaliştilor londonezi, chiar dacă e cu doi ani mai tânăr decât unii dintre colegii săi, Dragomir ar putea fi chiar titular.

Şansa sa a venit în condiţiile în care mai mulţi tineri fotbalişti de bază ai lui Arsenal se află în această perioadă cu naţionala la CM Under 17 din Chile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net