Budescu, de nerecunoscut după cât a slăbit: ”Nu a fost dietă, ci voință”

image
Constantin Budescu era mult mai plinuț în februarie, față de iunieFOTO: Sportpictures/ FRF

Revenit la națională, Constantin Budescu i-a uimit pe toți pentru felul în care arată. Cunoscut ca un jucător mai plinuț, el este acum slab cum nu a fost vreodată, dar e și plin de mușchi.

Selecționerul Rădoi chiar a recunoscut că a fost surprins: “Este fit pentru că el şi-a dorit acest lucru. E un tip ambiţios, mă bucur. A înţeles mesajul nostru că dacă ai o anumită greutate în plus nu poţi să faci parte din grupul ăsta. Aseară când a venit ne miram cu toţii cât de bine arată”.

La rândul lui, mijlocașul de la Damac (Arabia Saudită) a dezvăluit pentru frf.ro cum a reușit să slăbească: ”Nu a fost dietă, a fost doar voință. Mi-am dorit acest lucru. După o vârstă trebuie să reglezi anumite lucruri. Am jucat ceva timp cu kilograme în plus, am spus să văd cum e și fără. Plus că în Arabia nu prea puteam să joc având kilograme în plus, a trebuit să slăbesc ca să mă pot adapta. N-am nicio rețetă specială, e totul din exerciții, am lucrat foarte mult la sală și nu am mai mâncat la ore târzii”, a declarat fotbalistul pentru site-ul oficial al FRF.

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
cub mircea bravo png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
Screenshot (539) png
Vladimir Putin si Serghei Soigu la parada navala a Marinei ruse FOTO EPA-EFE
uzina rosia alba
image
image
image
image
dawa jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
Erling Haaland, Getty Images jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg