«Câinii» au botniţă!

Ultima actualizare:

    Dorin Rotariu este singurul “vârf” veritabil din lotul lui Dinamo
Dorin Rotariu este singurul “vârf” veritabil din lotul lui Dinamo

“Puriul” aşteaptă ca şefii să-i aducă atacanţii promişi, până atunci fiind nevoit să improvizeze. Cum s-a ajuns aici? Alexe a fost vândut la Karabukspor, Moldoveanu, la 16 ani, e lipsit de experienţă, Himcinschi nu poate “duce” un meci întreg, iar Harlem are mari probleme cu greutatea.

Dinamo, recunoscută pe vremuri pentru ofensiva excelentă, acolo unde erau oameni ca Dănciulescu, Niculescu sau Marius Niculae, a ajuns să nu aibă un fotbalist care “să o împingă în aţe”.

“Câinii” doreau să se bazeze pe serviciile lui Marius Alexe, dar atacantul era cu gândul numai la plecare şi-n cele din urmă a fost cedat la turcii de la Karabukspor pentru 200.000 de euro. În lot rămăseseră Robert Moldoveanu, un puşti de 16 ani, şi Fabian Himcinschi, 21 de ani. Primul e “necopt” pentru Liga I, iar celălalt nu dă randamentul scontat şi ar putea fi cedat unei formaţii din eşalonul secund.

Ca soluţie salvatoare a fost adus Harlem Gnohere, jucător ce dăduse probe la Petrolul, dar nu a impresionat, mai ales că la 1.85 metri înălţime avea peste 100 de kilograme. Acum e la Dinamo, dar Mircea Rednic s-a lămurit că “Bizonul”, aşa cum e poreclit, nu poate alerga. A slăbit în jur de zece kilograme, faţă de perioada Petrolul, dar încă e supraponderal. De altfel, el a primit un ultimatum şi s-ar putea să plece fără să debuteze într-un meci oficial.

În aceste condiţii, “Puriul” va miza ca vârf împins pe Dorin Rotariu, aşa cum a făcut şi-n meciul cu CS U Craiova. Cu oltenii a marcat, dar postul nu i se potriveşte mijlocaşului, aşa cum a recunoscut şi tatăl său, Ilie, în trecut: “Nu se simte bine ca atacant împins”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net