«Câinii», în finala Cupei Africii pe Naţiuni

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Kone şi Koulibaly au produs supriza şi au eliminat Ghana, după loviturile de departajare în semifinale. La finalul timpului regulamentar, scorul a fost 1-1. La penalty-uri Burkina Faso a avut nervii mai tari şi s-a impus cu 3-2, dar Koulibaly a ratat o lovitură de departajare.

Djakaridja Kone a fost unul dintre cei mai buni închizători care a evoluat în ultimul timp în "Ştefan cel Mare".

A venit în 2009 şi a jucat până în 2012, când a plecat în Franţa, la Evian, nemulţumit de oferta de prelungire a contractului făcută de roş-albi. Interesant e că Djakaridja are dublă cetăţenie, el fiind născut în Costa de Fildeş, dar cum nu era convocat, a ales oferta celor din Burkina Faso, naţională unde este titular. La Dinamo îşi schimba des culoarea părului, iar după o reuşită celebra cu câte un flic-flac, procedeu împrumutat din gimnastică.

În schimb, Paul Koulibaly nu a stat prea mult la "câini", doar în turul acestui campionat, şi după despărţirea de antrenorul Dario Bonetti, oficialii au renunţat şi la serviciile fundaşului cu fizic de culturist.

La Dinamo îşi atrăsese porecla "Connect-R", după freza sa stil afro. Până să dispute finala de duminică seara în faţa Nigeriei, Kone şi Koulibaly au trecut în semifinală de Ghana cu 3-2 după penalty-uri (1-1 după 120 de minute), iar "Super Vuturii" au învins Mali, 4-1.

În plus, cei din Burkina Faso nu se pot baza acum pe vedeta Jonathan Pitroipa, atacant sancţionat cu "roşu" în meciul cu Ghana. Şefii au depus contestaţie, dar şansele ca el să joace sunt mici.

Nigerienii primesc sex gratis

Dacă vor obţine trofeul, Obi Mikel şi colegii săi vor avea un cadou special din partea prostituatelor din Nigeria. "Vrem să felicităm echipa naţională a Nigeriei pentru parcursul extraordinar de până acum şi pentru a ne arăta suportul faţă de echipă, anunţăm că vom avea o săptămână de sex gratuit dacă fotbaliştii vor câştiga Cupa Africii", a declarat Jessica Elvis, şefa Asociaţiei de Prostituate din Nigeria.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Universitatea Cluj Dinamo (Sportpictures) jpg
Parma (Facebook) jpg
CFR Cluj Rapid (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Real Madrid (EPA) jpg
Sabrina Maneca Voinea (Facebook) jpg
sabalenka instagram jpg
Maradona
image
actualitate.net
image
actualitate.net