Campioana Oţelul Galaţi se destramă

Ultima actualizare:

    Ibeh nu vrea să mai continue  cu Oţelul
Ibeh nu vrea să mai continue cu Oţelul

"Întotdeauna la români, unde apar bani, apar şi probleme. Cât am fost saraci, şi am fost, nu am avut probleme de genul ăsta", a mărturisit cu tristeţe în glas directorul general al Oţelului, Marius Stan.

 Într-adevăr, ca niciodată, echipa de la malul Dunării riscă să-şi piardă în această iarnă patru jucători de bază: Liviu Antal, John Ibeh, Laurenţiu Iorga şi Cristi Sârghi. Motivul? Niciunul nu vrea să-şi prelungească contractul cu actuala campioană în condiţiile propuse de Marius Stan.

Nigerianul Ibeh e primul jucător care i-a refuzat categoric pe gălăţeni. "Am înţeles că nu a acceptat oferta de prelungire a contractului, deci nu rămâne", a declarat antrenorul Dorinel Munteanu.

„Prefer să nu vorbesc nimic despre ce va fi. Luni mă voi afla în Galaţi, la reunirea lotului", a declarat Liviu Antal, a cărui înţelegere cu Oţelul expiră peste şase luni. El este dorit de două echipe din Liga I, Dinamo şi "U" Cluj, dar şi de câteva formaţii din străinătate. Nici Laurenţiu Iorga n-a fost convins să semneze prelungirea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Oana Paraschiv și Mihai Găinușă (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
rapid otelul jpg
combo birligea si mama lui jpg
olaru fcsb liga europa jpg
Rares pop gol pentru rapid jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net