Ce spune tatăl lui Mutu despre a treia căsătorie a fotbalistului


    Fotbalistul este îndrăgostit până peste cap de frumoasa brunetăFoto: Arhiva personală
Fotbalistul este îndrăgostit până peste cap de frumoasa brunetăFoto: Arhiva personală

Adrian Mutu (36 de ani) a revenit în fotbal şi e gata să-şi refacă şi viaţa personală, la nici un an după divorţul de a doua lui soţie, Consuelo Matos Gomez. “Briliantul” e în pregătiri cu indienii de la Pune City, în Atlanta, acolo unde i-a cerut mâna fotomodelului Sandra Bachici.

Poate a treia oară va fi cu noroc! Adrian Mutu s-a hotărât să oficializeze relaţia cu tânăra lui iubită şi a anunţat pe un site de socializare că s-a logodit: "Mi-am pierdut controlul pentru dragostea ta. Am căzut în mâinile tale, ai controlul asupra mea. Corpul tău este închisoarea, iar eu sunt prizionierul şi niciodată nu aş vrea să ies". Fotbalistul a cerut-o în căsătorie pe Sandra la doar câteva luni de relaţie.

Cu toate acestea, tatăl lui Mutu, Spiridon, habar nu avea de gândurile serioase ale fiului său: “Nu m-a anunţat că vrea să se logodească, nu ştiu nimic despre asta”. Nici alte persoane apropiate de fotbalist nu ştiau de marele anunţ", potrivit ziarului Ring.

“Nu ştiam că s-a logodit. Nu mi-a spus nimic, dar dacă a scris asta, înseamnă că aşa e. Bănuiam că are intenţia asta”, a spus Adrian Neaga, finul lui Mutu.

“Briliantul” a mai trecut prin două căsnicii eşuate, cu Alexandra Dinu şi cu Consuelo Matos Gomez şi are trei copii: Mario (11 ani), Maya (5 ani) şi Adriana (7 ani). 

FotoJet (11) jpg
mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
Hagi, Getty jpg
SITE Rapid (Sportpictures) jpg
Cupa Davis, Facebook jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
CR7 jpg
Simona Halep, Getty jpg