Cele mai tari faze cu Ronaldinho

Ultima actualizare:

    Cele mai tari faze cu Ronaldinho
Cele mai tari faze cu Ronaldinho

Vă prezentăm cele mai tari faze cu Ronaldinho! Fotbalistul a ajuns la 35 de ani, dar a rămas unul dintre cei mai apreciaţi de către fani.

Brazilianul joacă acum în Mexic, la Queretaro, însă a evoluat la echipe ca Gremio Porto Alegre, PSG, Barcelona, AC Milan, Flamengo şi Atletico Mineiro. Într-un filmuleţ în care se arată cele mai tari faze cu Ronaldinho puteţi vedea driblinguri şi goluri senzaţionale.

În 2009, pe vremea când juca la AC Milan, cei de la revista World Soccer i-au acordat titlul de jucătorul deceniului şi a lăsat în urmă vedete ca Messi şi Cristiano Ronaldo. În prezent, nu-i mai place să alerge, iar preparatorul fizic al echipei mexicane a explicat.

“Nu îi plac exercițiile fizice. Nu îl pot face să alerge pentru că nu îi place. Lucrează cu mine în sală, ridică greutăți și e într-un grup de jucători speciali. Ronaldinho își antrenează viteza, sprinturile și săriturile, dar acestea sunt lucruri care nu îi plac”, a spus Roberto Bassagaisteguy. Cele mai tari faze cu Ronaldinho demonstrează că talentul nu l-a pierdut.

Cele mai tari faze cu Ronaldinho: a câştigat Balonul de Aur

“Stă mai mult în casă, înconjurat de familie, prieteni şi mai vin cunoscuţi pe la el în vizită. Nu poate merge la restaurant, e imposibil să facă asta în Queretaro, pentru că nu ar putea mânca liniştit, l-ar asalta fanii”, a mai spus Roberto Bassagaisteguy. Şi, într-adevăr cu un palmares ca al său e greu să nu fie iubit. Câteva dintre realizări: în 2005, a primit Balonul de Aur, trofeul acordat pentru cel mai bun fotbalist din Europa, a câştigat titlul cu Barcelona şi Milan, iar în 2002 a fost campion mondial.

Cele mai tari faze cu Ronaldinho: se zvonea că se retrage

Brazilianul a dezminţit că se va retrage, dorind să activeze şi la anul, contractul său cu mexicanii fiind până în 2016. “Nicio retragere. Joc atât timp cât mă simt competitiv şi acum la Querataro trăiesc cele mai bune momente", a spus el. Presa din ţara natală susţinea că omul care poate juca ca mijlocaş sau în spatele vârfurilor va părăsi terenul la sfârşitul acestei ediţii şi va organiza o petrecere cu această ocazie. Cum el nu se lasă e momentul să vedeţi cele mai tari faze cu Ronaldinho.

image
image
image
image
image
image
nemec gol cu rapid jpg
Leo Messi (Getty Images) jpg
Ianis Hagi (Getty Images) jpg
Andrea Mandorlini (Sportpictures) jpg
Minge, Getty Images jpg
Elisabeta Lipa, Sportpictures jpg
Alexandra Dindiligan, nationala handbal Romania (Sportpictures) jpg
Sepsi Dinamo (Sportpictures) jpg