CFR Cluj și Universitatea Craiova deschid sezonul în Supercupă

Ultima actualizare:

    Deac vrea să cucerească un nou trofeu cu CFR ClujFOTO: Sportpictures.eu
Deac vrea să cucerească un nou trofeu cu CFR ClujFOTO: Sportpictures.eu

Parcă ieri s-a încheiat sezonul trecut în fotbalul românesc și iată că azi începe oficial următorul. Supercupa României, competiție care în mod oficial deschide anul fotbalistic, va avea loc sâmbătă, de la ora 20.00, pe Arena Națională.

Campioana, CFR Cluj, e gata să facă un meci mare împotriva deținătoarei Cupei României, Universitatea Craiova, una dintre rivalele ei tradiționale din ultimii ani. „Ne așteaptă un meci extrem de dificil cu cei din Craiova, o echipă puternică. Sper să elimin entuziasmul jucătorilor mei după partida din Liga Campionilor, iar la jocul cu Craiova să revenim cu picioarele pe pământ. La trei zile vom juca din nou cu Banja Luka, ne așteaptă un drum greu avionul, nu va fi ușor, dar avem un avantaj oarecum confortabil. Pentru mine este mult mai importantă o calificare și să mergem cât mai mult în Champions League decât să luăm Supercupa. Asta nu înseamnă că ne vom da la o parte. Vom schimba niște jucători… De abia a început tăvălugul, avem mult de muncă“, a declarat antrenorul campioanei, Marius Șumudică, imediat după meciul de marți, din cupele europene.

CFR este deținătoarea Supercupei. Meciul cu Universitatea Craiova va avea loc sâmbătă seară, de la ora 20.00 și va fi transmis în direct la DigiSport, Telekom Sport și Look Sport. Meciul va avea loc cu spectatori, care pot ocupa Arena Națională până la 50%. Biletele se găsesc și astăzi, ele costând între 30 și 60 de lei. Intrarea pe stadion se face respectând condițiile de vaccinare sau testare prealabilă aplicate deja de luna trecută.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net