Chiricheş, umilit de Higuain


    Napoli a fost  eliminată  din Cupă
Napoli a fost eliminată din Cupă

San Paolo a găzduit al doilea Napoli – Juventus în patru zile şi deşi gazdele au câştigat de această dată, n-au obţinut calificarea. Iar primul vinovat a fost fostul fundaş al Stelei, alături de portarul Reina!

Vlad Chiricheş a fost uitat pe bancă în acel 1-1 de duminică, din Serie A, dar Maurizio Sarri a efectuat câteva modificări în primul 11 al returului din semifinalele Cupei. Introducerea românului în locul lui Raul Albiol a fost una dintre ele, dar n-a ieşit bine pentru trupa din Campania.

Căpitanul naţionalei noastre a făcut un joc execrabil în faţa adversarului direct, Gonzalo Higuain, care a marcat de lângă el o dublă. Degeaba a înscris Napoli trei goluri, 3-2 n-a fost de ajuns, torinezii câştigând în Piemont cu 3-1 şi mergând în finala de la Roma, cu Lazio. Chiricheş a părăsit terenul cu capul plecat, ştiind că poartă pe umeri principala vină a ratării calificării. Fără să fii gafat copilăreşte, românul a lăsat impresia că e static şi cu mari probleme la poziţionarea în teren, inadmisibil în Italia.

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
George Burcea in Wednesday jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
cub șerban huidu png
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
cub daniel onoriu png
cub deea maxer png
image
image
image
image
image
image
Victor Piturca, Sportpictures jpg
Burleanu, Sportpictures jpg
GettyImages 1459749571 jpg
Novak Djokovic, Getty jpg
fani craiova jpg
Gabriela Ruse, Getty jpg