Ciobi jr. şi-a luat maşină în culorile «alb-roşu»


    Antrenorul lui  Dinamo i-a făcut  cadou fiului  un bolid de  15.000 de euro
Antrenorul lui Dinamo i-a făcut cadou fiului un bolid de 15.000 de euro

Fiul cel mare al antrenorului dinamovist Liviu Ciobotariu şi-a achiziţionat zilele trecute un autoturism Golf 5 TDI, în valoare de apoximativ 15.000 de euro.

La doar 3 luni de la obţinerea permisului de conducere, Cosmin Ciobotariu şi-a văzut visul cu ochii, acela de a-şi achiziţiona propriul autoturism, marca Volkswagen Golf.

După ce s-a bucurat de bolidul tatălui său, un BMW X5, conducându-l pe şoselele aglomerate ale Bucureştiului, Ciobi Jr. s-a decis asupra unei maşini mult mai potrivite pentru oraş, un Golf 5 TDI. Spre deosebire de cazurile clasice în care „băiatul lui tata" primeşte direct cheile bolidului, de această dată, Cosmin a contribuit şi el la achiziţionarea maşinii.

„Pentru cumpărarea autoturismului principalul meu sponsor a fost tata, însă am contribuit şi eu cu o parte din banii câştigaţi la prezentările de modă", ne-a declarat fiul tehnicianului. Fiind un fan înfocat al clubului Dinamo, Cosmin şi-a ales un autoturism de culoare albă optând pentru stopuri de culoare roşie în întregime.

FotoJet (3) jpg
cub horoscop iertare png
Oana Roman si Isa jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub isabela onoriu png
Shakira jpg
FotoJet (2) jpg
cub raluca podea png
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg