Clasic de Liga 1 în Liga a 2-a

image
Duelurile de anul trecut, din Liga 1, au loc în acest sezon la matineu

Fotbalul bate de multe ori viaţa, iar ironia sorţii se lipeşte azi şi de acest fenomen. În ziua în care pe prima scenă Voluntari primeşte vizita CFR, iar ACS Recaş pe a lui Dinamo, în Liga a II-a se joacă Rapid – Oţelul Galaţi.

Giuleştiul plânge că are meci de la 13.30, dar asta e! Două foste campioane ale României, umilite şi îngenuncheate de un sistem bolnav şi de nişte patroni lacomi, trebuie să se zbată pentru supravieţuire. Feroviarii sunt lideri, dar tot pe stomacul gol şi nici băieţii lui Dan Alexa nu mai ştiu ce inerţie îi mai împinge. În schimb, moldovenii şi-au pierdut parcă speranţa şi s-au abandonat în ghearele morţii.

Sunt ultimii în clasament, cu doar opt puncte, şi o înfrângere previzibilă azi ar însemna doar încă un cui bătut în sicriul lor. Practic, de aceea i-a lăsat şi Ovidiu Burcă, cel care a dat preşedenţia de la Galaţi pentru cea de la Rapid. Tehnicianul giuleştenilor, care va fi suspendat la acest meci pentru că la Suceava a intrat pe teren în timpul jocului, crede că doar faptul că partida e televizată pe Digisport şi Dolcesport mai poate motiva echipa adversă. „Oţelul este o echipă de tradiţie, dar cu probleme. Nu există meci uşor, Galaţiul a făcut un meci foarte bun cu Ceahlăul, dar a avut mult ghinion. Noi îi tratăm cu foarte mult respect. Cu siguranţă, ei vor veni foarte motivaţi, este meci televizat, vin în Giuleşti şi vor să arate că sunt fotbalişti buni”, a spus Alexa.

cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
maurice munteanu
Adriana și Eliza Iliescu
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
calorifer foto shutterstock 1523338310 jpg
colaj raluca badulescu theo rose bibi png
INSTANT CIUCA CARBURANT 002 INQUAM Photos Octav Ganea jpg
Kirilo Budanov FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg