Confruntarea titanilor

Ultima actualizare:

    Lewandowski  e cel mai valoros  fotbalist de la Bayern. Ronaldo  este “cotat” la  100 de milioane de euro
Lewandowski e cel mai valoros fotbalist de la Bayern. Ronaldo este “cotat” la 100 de milioane de euro

Cele două mari favorite la câştigarea trofeului Ligii Campionilor urmează să-şi tranşeze supremaţia foarte devreme, în sferturi.

Bayern München şi Real Madrid sunt în top 3 european la toate capitolele, fapt care transformă această dublă manşă într-o adevărată confruntare a titanilor. Spaniolii au cel mai valoros club european, cotat la 3,6 miliarde de euro. Nemţii închid podiumul, în spatele locului secund, Barcelona, cu o cotă de piaţă de aproape 3 miliarde de euro. Vârfurile de lance sunt în mod clar portughezul Cristiano Ronaldo, de la iberici, şi polonezul Robert Lewandowski, de la bavarezi. Primul e evaluat la 100 de milioane de euro, iar al doilea la 80 de milioane de euro. Cele două cluburi sunt şi recordmenele interne la titluri câştigate, Realul adjudecându-şi Primera Division de 32 de ori, iar Bayern fiind regină în Bundesliga de 26 de ori. Şi la trofee ale Ligii Campionilor nemţii şi spaniolii sunt pe podium. Gruparea blanco are 11 trofee câştigate, dintre care două în ultimele trei sezoane, iar germanii 5, ultimul confiscat în 2013. Bayern are meritul de a fi ultimul club din afara Spaniei care pune mâna pe acest trofeu, devenit în ultimii patru ani o afacere între Barcelona şi Real Madrid. 

Confruntarea titanilor din teren este completată şi de confruntarea celor de pe băncile de rezerve. „Maestrul” Carlo Ancelotti îl are în faţă pe Zinedine Zidane, fostul său elev de la Juventus. Ambii i-au părăsit pe torinezi în 2001, „Don Carlo” pentru a lua Liga cu AC Milan şi „Zizou” pentru a reuşi asta cu Real Madrid. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net