Contra, despărţire amară de Getafe

image
Contra a condus, ieri, pentru ultima oară pe Getafe

Începând de astăzi, Cosmin Contra va începe o nouă aventură, în China. Despărţirea de echipa sa de suflet, Getafe, n-a fost însă aşa cum şi-ar fi dorit tânărul antrenor român.

La 39 de ani, Cosmin Contra va lua drumul Orientului, atras de oferta de nerefuzat a chinezilor de la Guangzhou R&F, care-l vor plăti pe “Guriţă” cu două milioane de euro pe an.

Deşi transferul era anunţat încă înainte de Crăciun, Contra a mai rămas pe banca lui Getafe din cauza unor probleme birocratice. Ieri, după eşecul de pe teren propriu cu Rayo Vallecano (1-2), românul n-a mai lăsat loc de întors. “Mulţumesc clubului şi preşedintelui pentru şansa de a antrena în Spania. Renunţ la o echipă mare, renunţ la casa mea, dar plec încrezător într-un campionat în care se mişcă foarte mulţi bani. Sunt tânăr, vreau să muncesc şi să fac lucruri mari”, a declarat Contra. 

De asemenea, el a precizat că această despărţire de Getafe nu este una definitivă. “Sunt absolut sigur că mă voi întoarce aici”, i-a asigurat “Guriţă” pe fanii echipei madrilene. De pe urma transferului lui Contra, Getafe va încasa patru milioane de euro, o sumă enormă pentru un antrenor.

Regele Charles FOTO Getty Images jpg
meghan markle jpg
cub botez tort liam png
BeFunky collage (6) jpg
cub reghecamf bătaie png
reghe corina caciuc jpeg
Spaga shutterstock 2069820137 jpg
visarion alexa
Dr. Marian Gașpar FOTO arhivă
Ioana Stamatin vicepreședinte AEC FOTO FB AEC jpg
image
image
image
image
Marco Asensio (dreapta), EPA jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Echipaj 8+1 feminin canotaj, Facebook jpg
Meci retragere Federer Foto EPA EFE
Un protestatar și-a incendiat brațul la Laver Cup FOTO EPA-EFE
tenis madrid epa efe h 55182184 jpeg