Cosmin Contra, scos din criză de Yoda


    Contra a câştigat  primul meci în  această ediţie  de campionat
Contra a câştigat primul meci în această ediţie de campionat

Cu Cosmin Contra pe bancă, Getafe nu obţinuse decât o singură victorie în primele cinci runde ale sezonului din Spania, scufundându-se în zona fierbinte a clasamentului. „Cu Malaga jucăm prima finală”, declara tehnicianul român înaintea confruntării de ieri împotriva uneia dintre candidatele la retrogradare. Dacă ar fi pierdut şi cu Malaga, atunci la Getafe s-ar fi vorbit despre o criză, iar postul lui Cosmin Contra ar fi fost pus în pericol.

Echipa lui „Guriţă” a reuşit însă să se impună, la limită (1-0), cel mai bun jucător al „albaştrilor” fiind francezul Abdoul Yoda, consacrat sezonul trecut în Liga I, la Astra Giurgiu.

După un transfer cu cântec din România în Spania, mijlocaşul de 25 de ani şi-a dovedit din plin calităţile în partida cu Malaga.

Yoda a făcut o primă repriză perfectă, încununată de pasa de gol oferită pe tavă lui Michel, cel care a marcat golul victoriei lui Getafe.

„Forţa lui Yoda şi soliditatea apărării din repriza secundă au fost cele mai bune veşti pentru echipa lui Cosmin Contra”, a notat imediat după meci cotidianul Marca.

Abdoul Yoda
Abdoul Yoda
cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
narcisa suciu si Daria jpg
cub valentina pelinel png
cub ravan popescu png
cub daniel nuță png
maxresdefault jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg