Cristi Tănase şi-a făcut un tatuaj imens

Ultima actualizare:

    18 martie- Duminică, “Dodel” şi-a  etalat pentru prima dată  în public desenul de pe   mâna dreaptă
18 martie- Duminică, “Dodel” şi-a etalat pentru prima dată în public desenul de pe  mâna dreaptă

Partida câştigată de Steaua cu scorul de 2-1 în faţa Astrei nu a reprezentat doar revenirea echipei în Ghencea, ci şi apariţia mijlocaşului stânga Cristi Tănase în primul 11. Mai mult, acesta a şocat prin noua achiziţie: un tatuaj imens pe braţul drept.

Cunoscut ca un tip nonconformist, decarul Stelei nu e la prima încercare de acest gen. El mai avea pe picior un tatuaj cu chipul Maicii Domnului, rugându-se. Opera e realizată recent, la amicalul dintre România şi Uruguay, disputat la data de 29 februarie, mijlocaşul stelist având braţele „curate".

În ultimul timp, fotbaliştii din Ghencea au început să fie campioni la acest capitol, chiar dacă în trecut Gigi Becali îi critica pe jucătorii „pictaţi" pe corp sau raşi pe cap.

simeon stalpnicul png

Treptat, însă, roş-albaştrii au devenit un adevărat „mozaic": Pârvulescu are o stea pe cotul stâng şi un înscris în arabă pe antebraţul drept, Tatu are pe spate un mesaj ce se traduce prin sănătate, pace, dragoste şi noroc, Mihai Costea e „pictat" pe antebraţ, Răduţ a preferat ceva în genul lui David Beckham, având plasat un desen pe ceafă, iar Bicfalvi a ales să-şi facă un înger pe braţ. Însă, campionul celor din Ghencea este bulgarul Iliev, care e „pictat" pe tot corpul. În acest peisaj şi-a făcut loc acum şi Cristi Tănase.

Ca o comparaţie, rivalii de la Dinamo nu sunt atât de înebuniţi după tatuaje. Cea mai bună dovadă este faptul că atacantul dinamovist Marius Niculae a deţinut unul dintre cele mai în vogă saloane de profil din Bucureşti.El nu a dorit să-şi facă vreun desen, deşi mai mulţi fotbalişti au apelat la serviciile sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coldea cu ducka jpg
image
image
image
image
image
image
Marius Marin (Sportpictures) jpg
Edi Iordanescu (Facebook) jpg
Germania Scotia (EPA) jpg
Edi Iordanescu (Facebook) jpg
Lamine Yamal, Spania (EPA) jpg
EURO 2024 (EPA) jpg
iolanda balas
Dennis Man (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net