Cristi Tănase şi-a făcut un tatuaj imens


    18 martie- Duminică, “Dodel” şi-a  etalat pentru prima dată  în public desenul de pe   mâna dreaptă
18 martie- Duminică, “Dodel” şi-a etalat pentru prima dată în public desenul de pe  mâna dreaptă

Partida câştigată de Steaua cu scorul de 2-1 în faţa Astrei nu a reprezentat doar revenirea echipei în Ghencea, ci şi apariţia mijlocaşului stânga Cristi Tănase în primul 11. Mai mult, acesta a şocat prin noua achiziţie: un tatuaj imens pe braţul drept.

Cunoscut ca un tip nonconformist, decarul Stelei nu e la prima încercare de acest gen. El mai avea pe picior un tatuaj cu chipul Maicii Domnului, rugându-se. Opera e realizată recent, la amicalul dintre România şi Uruguay, disputat la data de 29 februarie, mijlocaşul stelist având braţele „curate".

În ultimul timp, fotbaliştii din Ghencea au început să fie campioni la acest capitol, chiar dacă în trecut Gigi Becali îi critica pe jucătorii „pictaţi" pe corp sau raşi pe cap.

simeon stalpnicul png

Treptat, însă, roş-albaştrii au devenit un adevărat „mozaic": Pârvulescu are o stea pe cotul stâng şi un înscris în arabă pe antebraţul drept, Tatu are pe spate un mesaj ce se traduce prin sănătate, pace, dragoste şi noroc, Mihai Costea e „pictat" pe antebraţ, Răduţ a preferat ceva în genul lui David Beckham, având plasat un desen pe ceafă, iar Bicfalvi a ales să-şi facă un înger pe braţ. Însă, campionul celor din Ghencea este bulgarul Iliev, care e „pictat" pe tot corpul. În acest peisaj şi-a făcut loc acum şi Cristi Tănase.

Ca o comparaţie, rivalii de la Dinamo nu sunt atât de înebuniţi după tatuaje. Cea mai bună dovadă este faptul că atacantul dinamovist Marius Niculae a deţinut unul dintre cele mai în vogă saloane de profil din Bucureşti.El nu a dorit să-şi facă vreun desen, deşi mai mulţi fotbalişti au apelat la serviciile sale.

FotoJet (3) jpg
Oana Roman si Isa jpg
FotoJet (2) jpg
cub maurice munteanu razvan ciobanu png
oana zavoranu si sotul
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg
image
image
image
image
image
image
Gabriela Ruse, Getty jpg
Romania, Sportpictures jpg
Maria Boldor, Sportpictures jpg
Mike Tyson, Getty jpg
Handbal, Getty jpg
Rashford, Getty jpg