Cruyff: "Sunt încrezător că voi câştiga lupta cu cancerul"

image
Cruyff

Fostul internaţional olandez Johan Cruyff, diagnosticat cu cancer la plămâni luna trecută, s-a declarat încrezător că va învinge această boală, el precizând că a început tratamentul şi să se simte mai puternic decât înainte.

"Sunt încrezător că voi câştiga această luptă. Tratamentul meu deja a început. Acum sunt mai puternic decât înainte. Echipa de doctori care mă tratează este excelentă. (...) Atunci când îi se spune că ai cancer nu există altă cale: trebuie să îl confrunţi cum poţi mai bine. Sunt încrezător că totul va fi bine", a spus Cruyff.

La începutul acestei săptămâni, Johan Cruyff a pus capăt colaborării cu gruparea Ajax Amsterdam, la care era consilier, el menţionând că viziunea sa nu a fost luată în considerare la club.

Cruyff, în vârstă de 68 de ani, şi-a început cariera de jucător la Ajax Amsterdam, cu care a câştigat trei Cupe Campionilor Europeni (1971, 1972, 1973). Olandezul a fost şi antrenor la Ajax Amsterdam, în perioada 1985-1988.

În perioada 1988-1996, Johan Cruyff a pregătit echipa FC Barcelona, cu care a câştigat o Cupă a Campionilor, o Cupă a Cupelor, patru campionate ale Spaniei, trei Supercupe ale Spaniei, o Cupă a Spaniei şi o Supercupă a Europei.

În 1991, Cruyff a suferit o intervenţie pe cord deschis, iar după această operaţie s-a lăsat de fumat şi a participat şi la o campanie împotriva consumului de tutun.

colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
larisa dragulesu marian dragulescu si fiica lor beatrice
foto 1 bec economic jpg
1 ceas shutterstock 503867887 jpg jpeg
romica tociu lacrimi 2 jpg
Soldati ucraineni elibereaza orasul Liman FOTO Twitter jpg
image
image
image
image
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Istvan Kovacs, EPA jpg
FC Hermannstadt   Sepsi OSK, Sportpictures jpg
CS Mioven FCU Craiova 1948, Sportpictures jpg
Poză mare CFR Petrolul, Sportpictures jpg
Rica Raducanu, Facebook jpg