CS Mioveni a promovat în Liga 1 după ce s-a impus la Mediaș, cu Hermannstadt

image
CS Mioveni a reușit a treia promovare în prima ligă după acelea din 2007 și 2011Foto: sportpictures.eu

Clasată pe locul 3 în divizia secundă, după Craiova și Rapid, formaţia CS Mioveni a câştigat, astăzi (miercuri, 2 iunie), returul „barajului” cu FC Hermannstadt de menţinere/promovare. Argeșenii s-au impus cu 2-1 după ce în tur a fost 0-0.

Formația antrenată de Alexandru Pelici a revenit de la 0-1. Golurile au fost marcate de Yazalde (min. 21), respectiv Massaro (min. 71) și Panait (min. 90+3). Sibienii au evoluat în inferioritate numerică după ce Răzvan Dâlbea (minutul 6) și portarul Cristiano (min. 84) au fost eliminați. La meci au asistat aproximativ o mie de spectatori.

După acest succes, antrenorul Alexandru Pelici a declarat: „Am realizat un lucru care nu a fost uşor. Am venit de unde am venit şi nu ne dădea nimeni o şansă, nici să intrăm în play-off. Îi felicit pe băieţi din tot sufletul! Nu e un moment uşor. E destul de dificil, pentru că am obţinut această promovare împotriva unei echipe care până nu demult era sufletul meu. Gândurile mele se îndreaptă şi către suporterii din Sibiu, cărora le mulţumesc pentru momentele frumoase pe care le-am trăit împreună. Le mulţumesc tuturor celor care au avut încredere în noi. Nu pot decât să-i felicit pe băieţi şi să ne bucurăm, pentru că e o seară frumoasă”.  Cealaltă partidă din barajul de menținere/promovare pentru Liga 1, FC Voluntari – Dunărea Călăraşi, este programată mâine (joi, 3 iunie), la 20.30. În tur, scorul a fost 2-1 pentru ilfoveni.Au evoluat formațiile:FC Hermannastadt: Cristiano – Belu-Iordache, Viera (Pop, 84), Scarlatache, Opruţ – Dâlbea, Alhassan (Bagaric, 78), Buzan (Addae, 10/ Aralica, 85), Petrescu, Mayoral, Yazalde. Antrenor: Eugen BezaCS Mioveni: Popescu – Oancea, Garutti, Gherghe, Şerbănică – Işfan (Massaro, 33), Vereş (Chindriş, 61), Şerban (Toma, 61), Coşereanu (Rădescu, 75) – Rusu, Blănaru (Panait, 75). Antrenor: Alexandru PeliciArbitri: Horaţiu Feşnic - Alexandru Cerei, Marius Marica. Rezervă: Marcel Bîrsan

Ruxi si Cristi Mitrea Sunt celebru, scoate ma de aici foto Pro TV jpg
mihaela cernea cu sotul craioveanu costin  db 11 19 2007 2 01 35 PM JPG
cub ileana stana ionescu alexandru arsinel png
cristian tudor popescu arșinel png
andreea marin si cove jpg
woman 4214744 1920 jpg
cub anamaria prodan animat gif
david si victoria beckham
Scurgeri de gaz din conductele Nord Stream FOTO EPA-EFE
Ozana Barabancea Foto Antena 1jpg
image
image
image
image
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg
rafael nadal si sotia sa
Andrei Burca, Sportpictures jpg
Neymar, EPA jpg