Cuplul Hagi-Iordănescu dă startul schimbărilor: Ilie Dumitrescu în locul lui Didi Prodan

Dacă la Steaua nu le-a ieşit, la echipa naţională vor lucra împreună. Chiar dacă nu au parafat înţelegerea cu Mircea Sandu pentru preluarea naţionalei, Gheorghe Hagi şi Anghel Iordănescu au decis înlocuirea lui Didi Prodan cu Ilie Dumitrescu în funcţia de director sportiv al lotului naţional, confor gsp.ro. Anul trecut, înainte să preia Steaua, Dumitrescu a făcut un drum la Constanţa pentru a-l convinge pe Hagi să fie antrenor principal în Ghencea, iar Iordănescu ar fi devenit preşedinte. Hagi a refuzat atunci, Iordănescu a dat şi el înapoi, iar Ilie a trecut pe bancă.

Sacrificăm calificarea pentru reconstrucţie! Anghel Iordănescu spune că proiectul FRF vizează calificarea la CE 2016. Fostul selecţioner a confirmat că e aproape să se înţeleagă cu Mircea Sandu pentru a deveni director tehnic al loturilor naţionale.

Anghel Iordănescu spune că a fost convins de proiectul lui Mircea Sandu şi spune că sînt şanse mari ca şi Hagi să accepte propunerea şefului federaţiei.

"Am avut ieri o întrevedere cu Mircea Sandu şi s-a discutat despre acest proiect: Gică Hagi să fie antrenor, iar eu director tehnic al tuturor echipelor naţionale. L-am anunţat pe şeful FRF că nu pot să renunţ la mandatul meu din Parlament. Vom căuta o soluţie împreună. Mi-a spus că nu se opune să fac şi una şi alta.

Cred că proiectul lui Sandu e deosebit de interesant. E pe 4 ani de zile, iar obiectivul e calificarea la CE 2016. Practic, pe lîngă formarea unei echipe competitive, şi eu şi Hagi trebuie să ne îngrijim de tot ce înseamnă activitatea loturilor naţionale. Am intrat în acest proiect şi datorită lui Hagi", a spus Anghel Iordănescu la televiziunea sportro

cub octavia geamanu marian ionescu png
https   www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
anamaria prodan si ionela prodan
img (3) jpg
zanni
Ruxi și cristi mitrea
tudor chirila 2 jpg
politia rutiera 0 jpeg
casa-locuinta-credit-imobiliare-cheie
Taremi2 jpg
image
image
image
image
Edi Iordanescu si nationala, Sportpictures jpg
Ciprian Tatarusanu, Sportpictures jpg
Chindia Rapid, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Istvan Kovacs, EPA jpg
FC Hermannstadt   Sepsi OSK, Sportpictures jpg