Cursă nebună pentru titlul din Spania

image
Meciul din ultima etapă, dintre Barcelona şi Atletico, ar putea decide campioana

În etapa trecută, toate cele trei formaţii care se bat la titlu în Spania au făcut paşi greşiţi. Cu două runde rămase până la final, nu există o favorită certă şi orice se poate întâmpla.

Atletico pierde la Levante (0-2), Real Madrid face egal acasă cu Valencia (2-2), iar Barcelona e împiedicată de echipa lui Cosmin Contra, Getafe, chiar pe „Camp Nou" (2-2).

Acestea au fost rezultatele care au aruncat în aer lupta pentru titlul de campioană a Spaniei. Din mare favorită, Atletico Madrid a făcut un pas înapoi, dar rămâne singura din cele trei candidate care depinde doar de propriile rezultate (cu patru puncte din şase, Atletico e campioană). Alb-roşii au însă o deplasare infernală în ultima rundă pe terenul rivalei din Barcelona.

Ronaldo a adus egalarea pentru Real în ultima secundă de joc

image
Meciul din ultima etapă, dintre Barcelona şi Atletico, ar putea decide campioana

Paradoxal, dacă Messi şi compania o vor bate pe Atletico, atunci Barca poate trimite titlul în curtea duşmanilor de moarte de la Real, cu condiţia ca „galacticii" să nu se mai încurce pe parcurs, inclusiv în restanţa de miercuri de la Valladolid.

În schimb, orice semieşec al trupei lui Cristiano Ronaldo va duce mai mult ca sigur către o „finală" Barcelona - Atletico cu titlul pe masă (la egalitate de puncte cu madrilenii, catalanii au avantajul meciurilor directe).

Există inclusiv posibilitatea ca, după 38 de etape, Barcelona, Real Madrid şi Atletico să termine stagiunea cu acelaşi număr de puncte (91), caz în care tot Barca va fi campioana, datorită unui clasament în trei cu rezultatele directe.

maurice munteanu
cine este sotia lui alexandru arsinel  crop 1664473092 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
david victoria beckham son brooklyn t jpeg
horoscop
cub anca androne png
jude law phillipa coan jpeg
Catrinel Sandu familie Sarasota Florida jpg
Ameer captura video jpg
Discursul lui Putin a fost transmis pe ecrane gigant în Piața Roșie FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
Rica Raducanu, Facebook jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Andrei Ivan, CSU Craiova, Sportpictures jpg
Ana Bogdan, EPA jpg
Razvan Burleanu, Sportpictures jpg
Sepsi jpg