Cutremur la Manchester United: managerul David Moyes ar putea fi demis în următoarele zile

image
David Moyes a avut un sezon dezastruos cu Manchester United. (Foto: Reuters)

Tehnicianul echipei Manchester United, David Moyes, a pierdut susţinerea proprietarilor clubului, familia Glazer, şi va fi demis. Acest lucru se poate întâmpla până la meciul de sâmbătă cu Norwich City, informează The Telegraph.

"La doar 11 luni după ce a semnat un contract pe şase ani, ales ca succesorul lui Sir Alex Ferguson la United, se pare că Moyes a pierdut susţinerea familiei Glazer şi a conducerii clubului, ultima picătură fiind înfrângerea din meciul de duminică, scor 0-2, cu Everton. (...) Familia Glazer este extem de dezamăgită de prestaţia echipei în acest sezon şi priveşte posibilitatea din ce în ce mai mare a încheierii campionatului pe locul 7 ca fiind mult sub aşteptări", notează jurnalul citat, aceste informaţii apărând în mai multe ziare din Anglia.

Potrivit bbc.co.uk, un purtător de cuvânt al clubului Manchester United a refuzat să vorbească despre viitorul lui Moyes, dar a precizat că tehnicianul nu a fost demis. "Nu vrem să comentăm speculaţii", a afirmat reprezentantul grupării din Manchester.

Manchester United se află în prezent pe locul 7 în clasamentul campionatului Angliei şi riscă să rateze în sezonul viitor participarea în cupele europene pentru prima dată după 1990.

cub theo rose png
sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
„ genie jpg
Distrusă de durere, mama copilului a plecat de acasă și s-a spânzurat în pădure. FOTO Facebook
image
image
image
image
dawa jpg
Dan Petrescu, Sportpictures jpg
Erling Haaland, Getty Images jpg
Eugenie Bouchard, EPA jpg
romania 3x3 mondial u23 jpg
dawa popescu jpg