Dan Petrescu nu și-a revenit după egalul de la Craiova: „Sunt atacat”

Ultima actualizare:

Pentru Dan Petrescu și pentru elevii săi, pierderea printre degete a victoriei în meciul de la Craiova a lăsat răni adânci.

Dan Petrescu. Sursa foto: arhivă
Dan Petrescu. Sursa foto: arhivă

La conferința de presă de dinaintea meciului cu UTA, de marți, antrenorul campioanei încă vorbea de partida de sâmbătă.

”Avem nevoie mare de victorie cu UTA. A fost greu să ne revenim, de asta vine meciul ăsta prea repede. Când aml luat gol cu Craiova nu mi-a venit să cred. Îmi zicea Bordeianu că mai sunt 30 de secunde, 15 de secunde, nu mi-a venit să cred. Nu am reuşit să gestionăm ultimele minute ca o echipă mare. Sunt obişnuit să fiu făcut praf, sunt făcut praf de jurnalişti, de oameni, dar sunt aici, Dan Petrescu mă cheamă şi merg înainte”, a declarat tehnicianul.

Dan Petrescu: „Craiova joacă joi şi noi marţi, nu mi se pare foarte corect”

Antrenorul e foarte nemulțumit că jucătorii săi nu au avut timp de refacere după partida de sâmbătă. "Nu avem timp să plângem, să ne gândim la ghinion. Nu înţeleg de ce ne grăbim, de ce jucăm atâtea meciuri în ianuarie, februarie, punem meciurile unul peste altul. De abia am ajuns şi trebuie să jucăm iar. Cum să-i motivez pe băieţi când noi avem meci? Craiova joacă joi şi noi marţi, nu mi se pare foarte corect.

Cei care fac programările sigur au ceva cu CFR. Nu poţi să ai meci mâine...suntem şi cu moralul puţin afectat, după ce eşti egalat de trei ori, de două ori chiar în ultima fază a meciului.  UTA a schimbat antrenorul, a câştigat primul meci. În deplasare au primit numai 9 goluri în 12 meciuri, în deplasare sunt foarte buni.

Au cumpărat şi trei atacanţi şi la primul meci al lui Badea au reuşit să câştige. Vin cu moral foarte bun, noi avem posturi cheie unde nu putem face schimbări", a declarat Petrescu.

Apoi, fostul internațional a ținut să-i răspundă managerului general al FCSB, Mihai Stoica, oficialul bucureștenilor profitând de fiecare apariție la Telekom Sport, unde este colaborator, să îl critice pe antrenor.

Dan Petrescu: „Sunt atacat de acest personaj care lucrează la o echipă, dar şi la o televiziune”

„E un conducător de la altă echipă care lucrează la o televiziune şi critică antrenorul echipei campioane. Mi se pare incredibil. Eu nu am dat niciodată într-un adversar, nu spun nimic de ei. Ori lucrează la o echipă, ori la o televiziune. Nu înţeleg, federaţia, liga, nu se sesizează?

Eu sunt atacat zilnic de acest personaj care lucrează la o echipă, dar şi la o televiziune. Nu vreau să spun despre cine este vorba. Este singura ţară din lume în care este permis aşa ceva. Acest personaj a stat doar în România, eu am fost în multe ţări, peste tot. Nu există aşa ceva. Vezi-ţi de echipa ta. Stai la televiziunea ta sau la echipa ta. În fiecare săptămână are ceva despre mine. Este incredibil.

Şi clubul lui ar trebui să reacţionez, mi se pare anormal să fiu luat la mână. Dacă nu lucra la echipă şi era ziarist ca voi, putea să scrie orice. Dacă voia să scrie că sunt prost, putea să scrie, ziaristul are dreptul să scrie, dar un om care lucrează la o echipă rivală, nu mi se pare normal", a spus Petrescu.

    Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net