Denis Drăguș: ”M-am maturizat de la ultima convocare”

Ultima actualizare:

    Denis Drăguș a mai jucat la naționala României în urmă cu trei aniFOTO: Sportpictures.eu
Denis Drăguș a mai jucat la naționala României în urmă cu trei aniFOTO: Sportpictures.eu

Pentru naționala României urmează trei meciuri decisive pentru menținerea cu șanse în cursa pentru calificarea la Campionatul Mondial. Selecționerul Mirel Rădoi a apelat la multe nume surpriză, printre care și atacantul Denis Drăguș.

Legitimat la Standard Liege, echipă pentru care a marcat un gol și a reușit două pase decisive în acest sezon, fotbalistul în vârstă de 22 de ani revine la națională după o pauză de trei ani în care mai mult nu a jucat. Acest interval a coincis și cu perioada în care a fost transferat la echipe de afară. Așa cum recunoaște, el a avut un adevărat șoc când a ajuns în străinătate: ”În România, când ești tânăr și talentat, toți încearcă să te țină în brațe, au grijă de tine. Afară, ești tratat diferit. Acolo, când ai ajuns, trebuie să o iei de la zero, nu te cunoaște nimeni, trebuie să demonstrezi din nou de ce ești în stare”, a recunoscut atacantul într-un interviu pentru frf.ro.

Drăguș a spus că momentul selecției la națională este foarte bine ales pentru el: ”Mă bucur că sunt din nou la echipa națională. Cred că sunt schimbat, cred că m-am maturizat. Odată cu trecerea timpului, am învățat ce înseamnă fotbalul de afară la un nivel bun. Cred că am reușit acum să mă adaptez condițiilor de afară. M-am bucurat enorm când am primit convocarea preliminară, mă gândeam cum va fi să fiu din nou convocat. Când a venit convocarea finală, a fost un sentiment de mândrie, ca de fiecare dată”, a recunoscut tânărul internațional român.

Pentru naționala noastră primul meci din seria de trei va avea loc joi, la 2 septembrie, contra Islandei, în deplasare. Apoi, duminică, tricolorii vor juca acasă, contra formației din Liechtenstein, într-un meci care va fi condus de o brigade 100% feminină, o premieră pentru fotbalul nostru. În fine, ultima partidă va avea loc tot în deplasare, în Macedonia de Nord, miercuri. Toate meciurile vor avea loc de la ora 21.45 și vor fi în direct la PRO TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
Simona Halep (EPA) jpg
Razvan Lucescu (Facebook) jpg
Corvinul Hunedoara, castigatoarea Cupei Romaniei (Sportpictures) jpg
Gica Hagi 1 1280x720 jpg
Ianis Hagi (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Radu Dragusin (EPA) jpg
Darya Klishina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net