Dică, din Caraibe, direct pe teren

Ultima actualizare:

Mijlocaşul Viitorului urmează să petreacă, alături de soţia sa, 10 zile de vis în Republica Dominicană. Luând în calcul că reunirea lotului constănţenilor va avea loc chiar pe 14 ianuarie, Dică se va întoarce direct la antrenament.

"Sărbătorile le-am făcut în familie, acasă, dar mâine, (nr. azi), plec în Republica Dominicană cu familia. Am ales să mergem la căldură şi să scăpăm de frigul din ţară. N-am mai fost până acum acolo dar ştiu că este soare, e cald şi e frumos. Mai ştiu că soţia lui Mutu este de acolo. Am văzut la televizor reportaje şi mi-au plăcut. Iar insula unde voi merge mi-a fost recomandată şi de mai mulţi prieteni, care mi-au spus că este foarte frumos acolo. Vom mânca multe fructe de mare, dar nu e o problemă. Mă adaptez", a declarat Dică. Toată cheltuiala prevăzută de această vacanţă pe insula din Marea Caraibelor se apropie de 10.000 de euro.

Pe plan fotbalistic, Nicolae Dică spune că, în ciuda anului bun avut la Constanţa, naţionala este un capitol închis pentru el: "E foarte greu pentru mine să mai ajung la echipa naţională. Se vede clar că s-a început reconstrucţia şi acum sunt aduşi jucători tineri, foarte buni".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro