Dică merge pe „blat” la FCSB. Critici dure ale patronului Becali

Ultima actualizare:

    Nicolae Dică
Nicolae Dică

FCSB a făcut încă un meci sub aşteptări, 2-2 cu Viitorul, iar patronul Becali şi-a atacat din nou jucătorii şi antrenorul.

Pasul greşit făcut de FCSB contra campioanei Viitorul l-a nemulţumit total pe Gigi Becali, care a comparat evoluţia echipei sale cu un blat. Evident, primul vinovat nu poate fi decât Nicolae Dică, pe cale să rateze câştigarea titlului.

Condusă cu 2-0 în prima repriză pe terenul Viitorului, FCSB a salvat un punct şi rămâne în continuare cu prima şansă la titlu în disputa pentru întăietate cu CFR Cluj, indiferent de rezultatul înregistrat de ardeleni aseară, la Iaşi. Totuşi, cu patru etape rămase până la final, prestaţia generală a formaţiei antrenate de Nicolae Dică lasă de dorit şi n-are nimic de-a face cu o echipă  campioană. „Am făcut o primă repriză foarte proastă, cea mai proastă de când am venit eu la Steaua. N-am ieşit deloc din presingul lor şi am avut probleme mari pe faza defensivă”, a mărturisit chiar tehnicianul roş-albaştrilor, făcându-şi autocritica. „Am avut un discurs mai dur la pauză şi ne-am revenit la timp”, a mai spus Dică.

Mult mai incisiv a fost finanţatorul roş-albaştrilor. „În prima repriză am crezut că au mâncat ceva care i-a ameţit, toată echipa era drogată. Dacă cineva se uita la meci, zicea că e blat, parcă am făcut blat. Nu e normal, Steaua nu trebuia să-i lase să intre în careu pentru că mai avem câteva meciuri”, a punctat Gigi Becali, săgeţile sale mergând în primul rând spre Nicolae Dică şi spre felul în care s-a pregătit partida cu Viitorul. Chiar dacă deocamdată nu-l distruge prin declaraţii pe Dică, discursul lui Becali se va schimba radical în cazul în care FCSB-ul va pierde lupta umăr la umăr cu CFR Cluj pentru câştigarea campionatului.

Gândurile roş-albaştrilor se îndreaptă acum spre marele meci de duminică, pe Arena Naţională, contra rivalei CFR Cluj. Câştigătoarea acestei dispute va deveni principala favorită la titlu, cu trei etape până la finalul play-off-ului. „Noi n-avem voie să pierdem meciul cu CFR”, a rezumat Gigi Becali, în timp ce Nicolae Dică are o părere diferită. „Nu cred că este decisiv”, a spus tehnicianul FCSB-ului.

Constantin Budescu a fost încă o dată providenţial pentru FCSB, el marcând golul de 2-2 care a consfinţit rezultatul final. „Costică, ce să mai zic?! N-ai cum să-i dai spaţiu, e un decar atacant. Nu e interesant, e foarte interesant, întotdeauna mi-a plăcut de el. Dacă era la mine, juca şi mai bine!”, a spus managerul Viitorului, Gică Hagi.

Nicolae Dică a început meciul cu Viitorul cu Denis Alibec vârf împins, iar francezul Gnohere a intrat imediat după pauză, însă niciunul dintre ei n-a impresionat. Conform presei din Bulgaria, pe adresa FCSB-ului ar putea veni o ofertă de trei milioane de euro pentru Gnohere din partea campioanei de la sud de Dunăre, Ludogoreţ Razgrad, echipă la care evoluează internaţionalii români Moţi şi Keşeru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
Istvan Kovacs (EPA) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
Luca Mihai (Sportpictures) jpg
Cristiano Bergodi (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net