Dică și Rusescu mai cred în calificarea FCSB-ului

Ultima actualizare:

    Nicolae Dică încearcă să-și mobilizeze jucătoriiFoto: Sport Pictures
Nicolae Dică încearcă să-și mobilizeze jucătoriiFoto: Sport Pictures

Eșecul (1-3) suferit de FCSB, la Viena, cu Rapid, în prima manșă a Play-Off-ului de calificare în grupele Europa League, nu i-a descumpănit pe bucureșteni. Antrenorul Nicolae Dică și atacantul Raul Rusescu au declarat, după meci, că rămân încrezători.

Tehnicianul formației din Capitală a căutat să dea primele explicații pentru acest eșec: "Am primit gol foarte repede. Ne-am lăsat spaţii mai multe. A doua repriză am ]nceput-o foarte bine, însă din păcate am primit acel gol. Le spun mereu jucătorilor că trebuie să fie concentraţi la finalizare. Sper să fie aşa de acum încolo. Cred în calificare, cred că putem câştiga cu 2-0 în retur. Am încredere în băieţi, mai ales după a doua repriză", a declarat Dică la Pro X.

Deși afectat de eșec, acantul Raul crede că FCSB încă mai are şanse de calificare în grupele Europa League: "Am ratat mult în repriza a doua. A venit golul ăla care nu trebuia să se întâmple. Și, din păcate, plecăm de la 3-1. Şanse sunt. Sunt optimist. Important este că am avut ocazii. Prima repriza a fost aşa şi aşa, apoi lucrurile se schimbă. Nu-mi pot explica... Probabil e mental. Trebuie să jucăm şi în prima repriză la fel. Să jucăm fotbal".

Golurile din partida de joi seara au fost marcate Knasmullner (min. 4), Sonnleitner (39), Schwab (49), respectiv Gnohere (46).

Returul este programat în 30 august, la București. FCSB e obligată să câștige cu 2-0 sau la o diferență de 3 goluri (4-1, 5-2, 6-3 șamd). 

image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
SITE Rapid Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Dani Alves (Getty Images) jpg
Cristiano Ronaldo (Facebook) jpg
Dorinel Munteanu, antrenor Otelul Galati (Facebook) jpg
Dinamo FCSB (Sportpictures) jpg
Simona Halep, Getty Images jpg
Francesco Camarda (Getty Images) jpg