Dinamo întâlneşte luni «satelitul»

Ultima actualizare:

    Vali Lazăr a ajuns  om de bază la Chiajna
Vali Lazăr a ajuns om de bază la Chiajna

Meciul Chiajna – Dinamo poate fi confundat lejer cu unul în care Mircea Rednic a fixat un test de verificare cu echipa a doua a clubului. Pe banca opusă se află vechiul său prieten Cornel Ţălnar, iar pe teren, printre alţii, se vor regăsi ca adversari Bărboianu şi Lazăr.

„Sunt convins că abia ne aşteaptă cei de la Chiajna, sunt acolo jucători care au evoluat la noi. Fane Bărboianu a spus că ne va bate, dar pe mine nu mă interesează ce zice el. Îi doresc baftă, însă noi vom fi cei care vom câştiga”, a spus dinamovistul Filip. „Îi întâlnim pe foştii noştri colegi, dar eu nu mă concentrez  doar asupra unui jucător, ci a întregii echipe. Ştiu că va fi o partidă dificilă”, a completat şi Fai.

Şi, într-adevăr cei doi au dreptate fiindcă în faţa lor îi vor avea rivali pe unii fotbalişti alături de care acum câteva luni împărţeau vestiarul. Ştefan Bărboianu a plecat de la Dinamo după ce a fost acuzat de şefi că a făcut blat cu Steaua şi acum e legitimat la Chiajna. Apoi, Vali Lazăr e împrumutat de către roş-albi până la finele sezonului la echipa ilfoveană. Lor li se adaugă golkeaperul Florin Matache, titularul din poarta micuţei echipe de lângă Capitală fiind recunoscut ca „Eroul de la Liberec” după ce a dus-o pe Dinamo în cupele europene. Pe listă sunt şi oameni ca Marian Cristescu, care până în iunie a îmbrăcat tricoul alb-roşu, iar în lot îi mai regăsim pe Hristu Chiacu sau Adrian Cristea, jucători ce au activat mai multe sezoane în „Ştefan cel Mare”. Ei vor fi coordonaţi de pe banca tehnică de Cornel Ţălnar, o fostă glorie a „câinilor”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Andrei Matei (Facebook) jpg
Dennis Man si Valentin Mihaila (Sportpictures) jpg
Cristiano Ronaldo (EPA) jpg
Elisabeta Lipa, Sportpictures jpg
laurentiu toma jpg
Lituania România (Sportpictures) jpg
Lituania România (Sportpictures) jpg
Mircea Lucescu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net