Dinamo şi Steaua au fost lăsate fără galerii la meciurile de acasă!

CLIIMA20110812 0007 1 jpeg
Suporteri Dinamo

La următoarele două partide de pe teren propriu, roş-albii şi cei din Ghencea nu vor avea sprijinul fanilor de la peluză.

"Se sancţionează clubul Dinamo Bucureşti cu măsura programării jocului fără spectatori pentru 2 jocuri prin interzicerea ocupării sectoarelor 9-15 în cazul în care jocurile se dispută pe stadionul Dinamo şi a sectoarelor 109 -319 -320, 321- 322 şi 380 în cazul în care jocurile se dispută pe Arena Naţională şi o penalitate sportivă de 40.000 lei", se arată în soluţia Comisiei de Disciplină publicată pe site-ul oficial al FRF. Decizia a fost luată din cauza incidentelor provocate de suporterii proprii la partida cu Steaua. Roş-albii vor juca pe teren propriu în perioada imediat următoare cu Oţelul şi Steaua (returul semifinalelor Cupei).

De asemenea, Steaua a fost sancţionată cu interzicererea accesului spectatorilor la două partide în sectoarele 9, 10, 11, 32, 33, 34 în cazul în care jocurile se dispută pe Stadionul Steaua şi în sectoarele 102, 103, 104, 105, 106 şi 107 în cazul disputării jocurilor pe Arena Naţională precum şi o penalitate sportivă de 45.000 lei.

La partida Steaua - Dinamo din prima manşă a semifinalelor Cupei României-Timişoreana, suporterii ambelor formaţii au introdus şi aprins materiale pirotehnice în interiorul Arenei Naţionale, pe care ulterior le-au aruncat atât în terenul de joc cât şi în tribune.

anamaria prodan si ionela prodan
kate middleton
Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
Alexandra Dinu Mario Mutu Adi Mutu (colaj Click!)
Melania şi Donald Trump
politia rutiera 0 jpeg
cub octavia geamanu marian ionescu png
image png
Ciupercile uriașe cântăreau mai bine de 3 kilograme, fiecare. FOTO. Eugen Panait
Vehicule militare distruse în Harkov - Razboi în Ucraina FOTO AFP
image
image
image
image
Edi Iordanescu si nationala, Sportpictures jpg
Ciprian Tatarusanu, Sportpictures jpg
Chindia Rapid, Sportpictures jpg
Edi Iordanescu, Sportpictures jpg
Istvan Kovacs, EPA jpg
FC Hermannstadt   Sepsi OSK, Sportpictures jpg